Не рецепт, а знахідка: такий перекус розлетиться з тарілок як насіння

Читать на русском
Автор
На хрускіт збігуться навіть сусіди
На хрускіт збігуться навіть сусіди. Фото today.ua

Приготуйте, поки закипає чайник

Лаваш — відмінний варіант для ситних пирогів та швидких перекусів. І цей рецепт – ще одне підтвердження.

Сьогодні ми разом з Today приготуємо хрусткий лаваш із начинкою. Ми будемо використовувати в рецепті ковбасу, але її можна замінити сосисками, м’ясом чи рибою – вийде також смачно. Перекусити їм можна відразу після приготування або взяти з ним на роботу або в школу.

Як приготувати хрусткий лаваш з начинкою

Інгредієнти:

  • 3 листи лаваша;
  • 250 г ковбаси;
  • 200 г плавленого сиру;
  • 2-3 помідори;
  • 2 яйця;
  • 2 ч. л. борошна;
  • 1 пучок кропу;
  • рослинна олія для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Ковбасу нарізаємо невеликими шматочками, помідори – кубиками, тонкими часточками чи півкільцями. Кріп миємо і подрібнюємо.
  2. Кожен лист лаваша з одного боку змащуємо плавленим сиром. На один аркуш викладаємо підготовлені інгредієнти. Накриваємо другим лавашем, знову викладаємо начинку. Зверху накриваємо третім лавашем, змащеною вниз стороною. Розрізаємо на довільні шматочки.
  3. Для приготування кляру збиваємо яйця із сіллю та борошном, обмочуємо в ньому кожен шматочок лаваша.
  4. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо лаваш і обсмажуємо з двох сторін до апетитної рум’яної скоринки.

З лавашем можна приготувати навіть лінивий хачапурі. Спробуйте це дуже просто, швидко і смачно.