Не рецепт, а знахідка: такий перекус розлетиться з тарілок як насіння
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![На хрускіт збігуться навіть сусіди](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/2/55/abd3da34-bbaf43f3fb0553a2b8b2d5c6cc8ff552.jpg?v=0786_1)
Приготуйте, поки закипає чайник
Лаваш — відмінний варіант для ситних пирогів та швидких перекусів. І цей рецепт – ще одне підтвердження.
Сьогодні ми разом з Today приготуємо хрусткий лаваш із начинкою. Ми будемо використовувати в рецепті ковбасу, але її можна замінити сосисками, м’ясом чи рибою – вийде також смачно. Перекусити їм можна відразу після приготування або взяти з ним на роботу або в школу.
Як приготувати хрусткий лаваш з начинкою
Інгредієнти:
- 3 листи лаваша;
- 250 г ковбаси;
- 200 г плавленого сиру;
- 2-3 помідори;
- 2 яйця;
- 2 ч. л. борошна;
- 1 пучок кропу;
- рослинна олія для смаження.
Спосіб приготування:
- Ковбасу нарізаємо невеликими шматочками, помідори – кубиками, тонкими часточками чи півкільцями. Кріп миємо і подрібнюємо.
- Кожен лист лаваша з одного боку змащуємо плавленим сиром. На один аркуш викладаємо підготовлені інгредієнти. Накриваємо другим лавашем, знову викладаємо начинку. Зверху накриваємо третім лавашем, змащеною вниз стороною. Розрізаємо на довільні шматочки.
- Для приготування кляру збиваємо яйця із сіллю та борошном, обмочуємо в ньому кожен шматочок лаваша.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо лаваш і обсмажуємо з двох сторін до апетитної рум’яної скоринки.
З лавашем можна приготувати навіть лінивий хачапурі. Спробуйте це дуже просто, швидко і смачно.