Трохи сухариків – і сита уся родина: салат, який затьмарить усі страви навіть на святковому столі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Усього 10 хвилин — і салат на столі](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/45/5353dca8-c1d3063d0c1c40ecb70e9e6d9135e45c.jpg?v=9083_1)
Ситна і проста страва за пару помахів руки
Не знаєте, як швидко, ситно та смачно нагодувати всю родину? У цих випадках рятують найрізноманітніші салати.
Для незвичайного рецепту від 1000.menu нам знадобиться трохи сухариків. Змішайте їх з квасолею та ковбасою — і на столі буде дивовижний салат, який наситить абсолютно всіх. Як бачите, страва готується просто та вразить і дорослих, і дітей.
Як приготувати салат з квасолею, сухариками та ковбасою
Інгредієнти на 2 порції:
- квасоля консервована червона — 180 г;
- копчена або напівкопчена ковбаса — 150 г;
- твердий сир — 40 г;
- сухарики — 40 г;
- кріп — 20 г;
- майонез — 2 ст. л.;
- сіль за смаком.
Спосіб приготування:
- З консервованої червоної квасолі зливаємо рідину, промиваємо холодною водою та викладаємо потрібну кількість квасолі у салатник.
- Твердий сир нарізаємо невеликими кубиками і додаємо салатник.
- Свіжу зелень кропу миємо під холодною проточною водою, сушимо, дрібно нарізаємо і відправляємо в салатник.
- Ковбасу очищаємо від плівки та нарізаємо невеликими брусочками, також додаємо в салатник.
- До підготовлених інгредієнтів додаємо сухарики, заправляємо майонезом і подаємо до столу.
Відмінним гарніром до такого ситного салату буде картопляне пюре. Близькі точно будуть у захваті.