Трохи сухариків – і сита уся родина: салат, який затьмарить усі страви навіть на святковому столі

Читать на русском
Автор
Усього 10 хвилин — і салат на столі
Усього 10 хвилин — і салат на столі. Фото 1000.menu

Ситна і проста страва за пару помахів руки

Не знаєте, як швидко, ситно та смачно нагодувати всю родину? У цих випадках рятують найрізноманітніші салати.

Для незвичайного рецепту від 1000.menu нам знадобиться трохи сухариків. Змішайте їх з квасолею та ковбасою — і на столі буде дивовижний салат, який наситить абсолютно всіх. Як бачите, страва готується просто та вразить і дорослих, і дітей.

Як приготувати салат з квасолею, сухариками та ковбасою

Інгредієнти на 2 порції:

  • квасоля консервована червона — 180 г;
  • копчена або напівкопчена ковбаса — 150 г;
  • твердий сир — 40 г;
  • сухарики — 40 г;
  • кріп — 20 г;
  • майонез — 2 ст. л.;
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. З консервованої червоної квасолі зливаємо рідину, промиваємо холодною водою та викладаємо потрібну кількість квасолі у салатник.
  2. Твердий сир нарізаємо невеликими кубиками і додаємо салатник.
  3. Свіжу зелень кропу миємо під холодною проточною водою, сушимо, дрібно нарізаємо і відправляємо в салатник.
  4. Ковбасу очищаємо від плівки та нарізаємо невеликими брусочками, також додаємо в салатник.
  5. До підготовлених інгредієнтів додаємо сухарики, заправляємо майонезом і подаємо до столу.

Відмінним гарніром до такого ситного салату буде картопляне пюре. Близькі точно будуть у захваті.