З’їдаються в одну мить: ліниві хачапурі на сковороді

Читать на русском
Автор
742
Швидко, смачно та ситно
Швидко, смачно та ситно. Фото rbc.ua

На приготування піде 20 хвилин

Як правило, вранці ми поспішаємо, але ситний та смачний сніданок ніхто не скасовував. Якщо це ваша історія, на сніданок можна приготувати не лише вівсяну кашу із фруктами чи пишний омлет з авокадо.

Відмінним рішенням також буде засмажити лінивий хачапурі на сковороді. А рецептом із нами поділилися на порталі "Дзен".

Як приготувати лінивий хачапурі на сковороді

Інгредієнти:

  • кефір – 350 мл;
  • сіль — 0,5 ч. л.;
  • сода — 1 ч. л.;
  • молоко – 150 мл;
  • яйця – 2 шт.;
  • сир – 250 г;
  • борошно — 250 г;
  • зелена цибуля

Спосіб приготування:

  1. Кефір влити в миску, додати соду та сіль, перемішати.
  2. Влити в суміш кефіру молоко, додати яйця, ретельно перемішати.
  3. Сир натерти на середній тертці, додати до інших інгредієнтів, перемішати.
  4. До кефірної маси висипати борошно і нарізану цибулю, перемішати, щоб не залишилося грудочок.
  5. Сковороду змастити чайною ложкою олії, розігріти.
  6. Викласти тісто на сковороду, розподілити його рівним шаром на всій поверхні.
  7. Обсмажити близько п’яти хвилин під кришкою на слабкому вогні.
  8. Після цього перевернути, аналогічно обсмажити другий бік.

А якщо ви любите смачно та ситно поснідати, рекомендуємо звернути увагу на різноманітні варіанти сніданків, які публікує "Телеграф". Кожен знайде страву до душі.