Усього пара пакетиків цього продукту змусить вікна виблискувати як ніколи: нестандартний спосіб

Читать на русском
Автор
6787
Так вікна ще ніколи не були чистими
Так вікна ще ніколи не були чистими. Фото Freepik

Ви заварюєте цей інгредієнт практично щодня

Вікна, як із зовнішнього, так і з внутрішнього боку, стають забрудненими та потребують регулярного прибирання. Основне завдання — досягти блиску скла і уникнути появи стійких розводів. Цікаво, що це завдання можна успішно виконати навіть без застосування хімічних мийних засобів із супермаркету.

Є одна порада з миття вікон з використанням чайних пакетиків, яка давно обговорюється в соціальних мережах, пише express. Дивно, але цей метод справді ефективний. Після використання цього нестандартного способу вікна знову засяють чистотою та блиском.

Як помити вікна чайними пакетиками

Щоб вимити вікна, потрібно виконати кілька простих дій. Спочатку візьміть кілька чайних пакетиків чорного чаю, помістіть їх у скляну ємність і залийте окропом. Дайте настоятися, потім вийміть пакетики та залиште рідину на деякий час. Дуже важливо дати чорному чаю охолонути перед тим, як розпочинати миття вікон, тому що занадто гаряча рідина може зашкодити склу.

Виявляється, що в чорному чаї містяться компоненти, які мають очисну дію і здатні розчинити бруд і жир. Візьміть чисту губку, намочіть її у чорному чаї та обережно протріть поверхню вікна. Бруд зникатиме на ваших очах.

Раніше ми писали, як позбутися жовтизни віконних рам. Вони можуть стати білими без використання побутової хімії.