Євреї розуміються на бюджетних стравах: намазка за цим рецептом виходить неймовірною
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 143081
![Намазка виходить ароматною та пікантною](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/9/71/ff057ac6-21a4ef5059b6eaca8511bbf39f7d5719.jpg?v=2401_1)
Мінімум інгредієнтів – максимум смаку
Найрізноманітніші намазки та паштети – відмінний спосіб ситно та швидко перекусити. Ми готуємо їх із м’яса чи печінки, овочів і навіть риби.
Однак, що робити, якщо до зарплати ще далеко, а смачно перекусити хочеться? У цьому випадку стане в пригоді рецепт ситної намазки від єврейських кулінарів. Її основа – плавлений сирок. Цей доступний та смачний інгредієнт ми доповнимо простими продуктами та отримаємо дуже смачну та ситну намазку, яка завжди буде у вашому холодильнику. А рецептом ділиться "Важно знать".
Як приготувати намазку з плавленим сирком
Інгредієнти:
- 2 плавлені сирки по 100 г;
- 3 курячі яйця;
- 3 зубчики часнику;
- 1 ст. л. гірчиці;
- сіль та перець до свого смаку;
- 3 ст. л. майонезу;
- багет.
Спосіб приготування:
- Курячі яйця варимо круто, даємо їм охолонути, чистимо і натираємо на дрібній тертці.
- Також дрібно натираємо твердий сир.
- Часник чистимо і пропускаємо через прес.
- Змішуємо всі підготовлені інгредієнти, додаємо гірчицю, майонез та ретельно перемішуємо всі інгредієнти.
- Багет нарізаємо навскіс і злегка обсмажуємо. Викладаємо зверху намазку та за бажанням прикрашаємо зверху зеленню або часточками помідорів.
Для різноманітності приготуйте намазку з оселедця та буряка. Її із задоволенням братимуть дорослі на роботу, а діти до школи.