Євреї розуміються на бюджетних стравах: намазка за цим рецептом виходить неймовірною

Читать на русском
Автор
143081
Намазка виходить ароматною та пікантною
Намазка виходить ароматною та пікантною. Фото shuba.life

Мінімум інгредієнтів – максимум смаку

Найрізноманітніші намазки та паштети – відмінний спосіб ситно та швидко перекусити. Ми готуємо їх із м’яса чи печінки, овочів і навіть риби.

Однак, що робити, якщо до зарплати ще далеко, а смачно перекусити хочеться? У цьому випадку стане в пригоді рецепт ситної намазки від єврейських кулінарів. Її основа – плавлений сирок. Цей доступний та смачний інгредієнт ми доповнимо простими продуктами та отримаємо дуже смачну та ситну намазку, яка завжди буде у вашому холодильнику. А рецептом ділиться "Важно знать".

Як приготувати намазку з плавленим сирком

Інгредієнти:

  • 2 плавлені сирки по 100 г;
  • 3 курячі яйця;
  • 3 зубчики часнику;
  • 1 ст. л. гірчиці;
  • сіль та перець до свого смаку;
  • 3 ст. л. майонезу;
  • багет.

Спосіб приготування:

  1. Курячі яйця варимо круто, даємо їм охолонути, чистимо і натираємо на дрібній тертці.
  2. Також дрібно натираємо твердий сир.
  3. Часник чистимо і пропускаємо через прес.
  4. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти, додаємо гірчицю, майонез та ретельно перемішуємо всі інгредієнти.
  5. Багет нарізаємо навскіс і злегка обсмажуємо. Викладаємо зверху намазку та за бажанням прикрашаємо зверху зеленню або часточками помідорів.

Для різноманітності приготуйте намазку з оселедця та буряка. Її із задоволенням братимуть дорослі на роботу, а діти до школи.