Смартфон "літатиме", якщо використати три прості хитрощі

Читать на русском
Автор
4906
Телефон "літатиме", а не буде "виснути" Новина оновлена 08 березня 2024, 20:34
Телефон "літатиме", а не буде "виснути". Фото Pixabay

Є можливість виправити проблему, трохи змінивши налаштування

Мобільний телефон, який функціонує із затримкою та повільно виконує завдання, не приносить жодної користі користувачу. Однак, існує можливість покращити роботу смартфона шляхом невеликих змін у налаштуваннях.

У статті від Mirror наведено три прості хитрощі, які допоможуть вашому смартфону працювати ефективно. Завдяки їм ви уникнете уповільненої роботи пристрою.

Як прискорити роботу телефона

  1. Звільніть місце для зберігання. Перейдіть до розділу "Налаштування", виберіть "Сховище" та натисніть "Звільнити місце". Це дозволить видалити програми, що не використовуються, великі файли або сміття, покращуючи продуктивність пристрою та звільняючи місце для інших файлів.
  2. Закрийте програми. Знайдіть список відкритих програм на телефоні (зазвичай доступний через швидку кнопку або жест, наприклад, змахніть вверх по екрану). Закрийте всі програми.
  3. Вимкніть анімацію програм. Анімації займають багато пам’яті. Перейдіть до розділу "Налаштування", потім в "Універсальний доступ", виберіть "Текст і дисплей" і вимкніть анімацію, натиснувши кнопку "Видалити анімацію". Це один зі швидких способів значно підвищити продуктивність пристрою.

Раніше ми писали, чому смартфон повільно заряджається. Існує чотири причини цієї проблеми.