Перепочинок потрібний не тільки вам: що потрібно робити з телефоном хоча б зрідка

Читать на русском
Автор
1058
Дайте смартфону трохи відпочити
Дайте смартфону трохи відпочити. Фото Pixabay

Ця нескладна звичка продовжить життя вашому улюбленому гаджету

Користувачі мобільних пристроїв часто припускаються помилок, які можуть призвести до несправностей і завдати шкоди акумулятору пристрою. Батарея смартфона не скаже "дякую" за постійну, цілодобову роботу без найменшого натяку на відпочинок.

Багато власників смартфонів забувають, що необхідно періодично вимикати мобільний телефон. Це важливе правило, яке може продовжити термін служби вашого гаджета, пише Makeuseof.

Думка про те, що вимкнення мобільного пристрою нібито не потрібне, помилкова. Разом з тим, твердження, що відключення смартфона може пошкодити акумулятор телефону, також є лише міфом.

Коли потрібно вимикати телефон

Ви можете вимикати свій пристрій у будь-який зручний час, коли він не перебуває в процесі заряджання або встановлення системних оновлень. Так ви дасте вашому смартфону відпочити від постійної роботи. Також варто пам’ятати, що іноді потрібно вимикати смартфон, тому що його внутрішні компоненти мають обмежений ресурс роботи.

Раніше ми писали, чи можна залишати зарядку без телефону в розетці. Існують причини, у яких ситуаціях це робити не варто.