Що не можна робити перед дзеркалом, якщо не хочете "позвати" в дім біду і нещастя

Читать на русском
Автор
4973
З дзеркалом у домі потрібно бути обережнішим Новина оновлена 08 березня 2024, 19:57
З дзеркалом у домі потрібно бути обережнішим. Фото Freepik

Дзеркала можуть притягувати негативну енергію у ваше гніздечко

Езотерики вважають дзеркало одним із наймагічніших предметів у наших оселях. Століттями існує безліч народних повір’їв про дзеркало, а в старі часи воно використовувалося для різноманітних обрядів і ритуалів.

Є принаймні 4 прикмети, які найкраще уникати робити перед дзеркалом. Певні дії можуть принести невдачу і біду у ваш дім, пише meta.

Дивитись у дзеркало вночі

Езотерики наполегливо відмовляють не тільки спати навпроти дзеркала, а й дивитися в нього після заходу сонця, особливо в період з 12 до 3 ранку. У давнину люди вважали, що в цей час дзеркало може стати брамою в потойбічний світ.

Їсти перед дзеркалом

Прагніть створити затишне місце для прийому їжі у вашому домі так, щоб у процесі не відображатись у дзеркалі. Отримуйте насолоду від їжі, не заглядаючи на своє відображення.

Дивитись у дзеркало, якщо воно тріснуло

Вважається, що пошкоджені предмети інтер’єру можуть притягувати негативну енергію. Тому краще уникати погляду в розбиті чи тріснуті дзеркала.

Дивитися в порожній гаманець навпроти дзеркала

Іноді, коли ви перевіряєте свій гаманець біля входу, вам можете ненароком подивитися в дзеркало. Цього краще не робити. На думку езотериків, варто залишити у дзеркалі монету чи купюру, щоб у майбутньому був добробут.

Раніше ми писали, чому не можна залишати дверцята шафи відчиненими. У народі є прикмети, які не обіцяють нічого хорошого в цьому випадку.