Розмістіть їх на столі — і буде вам удача: найкращі амулети для офісу

Читать на русском
Автор
Робоче місце має бути з позитивом
Робоче місце має бути з позитивом. Фото Pixabay

Так ви залучите гармонію у стосунки з колегами та керівництвом

Більшість часу ми проводимо на роботі. З деякими колегами ми стаємо друзями, але іноді виникають і конфлікти. Щоб відлякати недоброзичливців на робочому місці, необхідно мати на столі амулет. Наприклад, кактус є рослиною, яка відганяє негатив.

На думку езотериків, шкідливі впливи, такі як пристріт чи порча, найчастіше походять від заздрісних людей. Існує кілька предметів захисту від такого негативу, пише ukr.media.

М’ята

Встановлення м’яти на робочому столі може сприяти відлякуванню колег із негативною енергією. Ця рослина створює атмосферу, де недоброзичливці не прагнуть спілкуватися з вами і не можуть впливати на ваш стан.

Кактус

Кактус вважається рослиною, що сприяє зав’язуванню нових дружніх стосунків та покращенню зв’язків із колегами. Розміщення його на робочому столі може бути корисним у випадках, коли виникають робочі проблеми.

Алмази

Якщо у вас з’являються підозри щодо надійності співробітників або партнерів, корисно мати на столі діамант або ювелірну прикрасу. Це може забезпечити захист від негативних впливів.

Статуетка вовка

Зображення вовка вважається потужним талісманом для людей, які перебувають на керівних посадах. Вовк символізує розвинену інтуїцію, розум і прагнення досягнень.

Раніше ми писали, які прикраси притягують удачу. Є 6 аксесуарів, які забезпечать вам добробут.