Не пийте розчинну каву — зробіть із неї торт: смакота за лічені хвилини
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 886
Торт з яскравим кавовим смаком
Дехто ніколи не п'є розчинну каву надаючи перевагу лише натуральному напою, особливо з корицею. Однак із популярної розчинної кави можна приготувати надзвичайно смачний десерт, що зазвичай подобається багатьом.
Йдеться про сметанно-кавовий торт без випічки, що готується за лічені хвилини. А рецептом з нами поділилися на порталі "Смачні рецепти домашніх страв".
Як приготувати торт "Капучіно"
Інгредієнти:
- кава 3 в 1 — 4 пак.;
- окріп — 200 мл;
- желатин — 20 г;
- сметана або вершки — 500 мл;
- пудра цукрова — 100 г;
- печиво — 150 г;
- молоко.
Спосіб приготування:
- Каву залити окропом.
- Желатин замочити холодною водою на 10 хвилин, після чого розтопити на водяній бані.
- Змішати каву з желатином, перемішати.
- Додати сметану, перемішати.
- Силіконову форму змастити олією, вилити туди кавову-сметанну масу, відправити у холодильник на годину.
- Кожне печиво занурити у молоко, викласти зверху желатиново-кавового суфле.
- Перевернути торт на тарілку та залишити у холодильнику ще на 20 хвилин.
А якщо ви любите смачну випічку, рекомендуємо приготувати смачний чизкейк під апельсиновим желе. Він виходить незвичним на смак та дуже смачним.