Не пийте розчинну каву — зробіть із неї торт: смакота за лічені хвилини

Читать на русском
Автор
886
Надзвичайно смачний десерт
Надзвичайно смачний десерт. Фото receptydoma.top

Торт з яскравим кавовим смаком

Дехто ніколи не п'є розчинну каву надаючи перевагу лише натуральному напою, особливо з корицею. Однак із популярної розчинної кави можна приготувати надзвичайно смачний десерт, що зазвичай подобається багатьом.

Йдеться про сметанно-кавовий торт без випічки, що готується за лічені хвилини. А рецептом з нами поділилися на порталі "Смачні рецепти домашніх страв".

Як приготувати торт "Капучіно"

Інгредієнти:

  • кава 3 в 1 — 4 пак.;
  • окріп — 200 мл;
  • желатин — 20 г;
  • сметана або вершки — 500 мл;
  • пудра цукрова — 100 г;
  • печиво — 150 г;
  • молоко.

Спосіб приготування:

  1. Каву залити окропом.
  2. Желатин замочити холодною водою на 10 хвилин, після чого розтопити на водяній бані.
  3. Змішати каву з желатином, перемішати.
  4. Додати сметану, перемішати.
  5. Силіконову форму змастити олією, вилити туди кавову-сметанну масу, відправити у холодильник на годину.
  6. Кожне печиво занурити у молоко, викласти зверху желатиново-кавового суфле.
  7. Перевернути торт на тарілку та залишити у холодильнику ще на 20 хвилин.

А якщо ви любите смачну випічку, рекомендуємо приготувати смачний чизкейк під апельсиновим желе. Він виходить незвичним на смак та дуже смачним.