Ці помилки роблять більшість кулінарів: через них котлети виходять несмачними

Читать на русском
Автор
698
Так можна зіпсувати котлети
Так можна зіпсувати котлети. Фото pexels.com

Три помилки в приготуванні котлет

Ми розповідали, як покращити смак овочевої засмажки. Тепер ділимось порадами з приготування особливо смачних котлет.

Кулінари обожнюють котлети, адже це ситно, апетитно та просто. Проте, не завжди вони виходять пишними та м'якими. Разом з Ukr.Media розповідаємо про три поширені помилки, які роблять чимало домашніх кухарів.

Фарш не того помелу

Деякі кулінари двічі перекручують м'ясо або подрібнюють його блендером. Вони намагаються зробити як краще, однак це робить фарш занадто щільним, що веде до жорсткості котлет. Для цієї страви найкраще підходить фарш середнього або грубого помелу.

Відмова від хліба

Хліб не лише економить м'ясо, але й робить котлети пухкими. Адже цей компонент вбирає зайвий сік без втрати смаку м’яса. Використовуйте батон або черствий білий хліб.

Хліб у молоці

Замочування хліба в молоці може зробити котлети жорсткими, адже білок згортається. Краще замочувати хліб у воді або й взагалі обійтися без цього етапу.

Спробуйте приготувати котлети з урахуванням цих порад, і ви будете приємно здивовані результатом. Також ми розповідали, як почистити рибу за хвилину.