Ви навіть не здогадувалися: 5 дієвих способів, як швидко зарядити телефон

Читать на русском
Автор
Заряджайте мобільний від розетки Новина оновлена 06 березня 2024, 13:23
Заряджайте мобільний від розетки. Фото Телеграф

Увімкніть на телефоні режим "у літаку" — й тоді мобільний не буде розряджатися надто швидко

Вже понад два роки Україна живе в умовах повномасштабної війни. Періодично росіяни обстрілюють інфраструктуру, тож електроенергія зникає. Відповідно треба знати лайфхаки, як швидко заряджати мобільний телефон, а також як це правильно робити, аби не зіпсувати батарею.

Без телефона вже неможливо уявити наші будні, адже всю інформацію ми дізнаємось саме з нього. Тому, аби залишатися на зв’язку, телефон має бути завжди зарядженим, пишуть "Вікна". Існує кілька простих лайфхаків, які вам допоможуть.

Вийдіть з усіх застосунків

Цікаво, що будь-яка програма, споживає заряд телефона навіть у фоновому режимі. Це ж стосується різних вкладок. Краще їх вимкнути, так телефон зарядиться значно швидше.

Заряджайте мобільний від розетки

Не варто використовувати USB-кабель для заряджання телефону, коли у вашому доступі є розетки. Адже з неї надходить більше струму, отже живлення телефона відбуватиметься швидше.

Особливий режим

Увімкніть на телефоні режим "у літаку" й тоді мобільний не буде розряджатися надто швидко. У такий спосіб ви вимикаєте одразу кілька підключень, як-от, Bluetooth, Wi-Fi та стільникові дані.

До речі, такий режим можете використовувати, коли не чекаєте важливих повідомлень чи дзвінків. Це чудовий лайфхак, як телефон залишатиметься зарядженим довший період.

Вимкнення телефону

Так, такий метод підійде не усім, адже передбачає неможливість користуватися мобільним. Однак, у такий спосіб, він набере заряд швидше. Спробуйте відволіктися протягом цього часу.

Спеціальна функція

На деяких пристроях можна знати режим швидкої зарядки. Наразі функція діє не на всіх гаджетах, але можете спробувати її знайти.

Раніше "Телеграф" писав про три головні помилки, яких люди допускаються під час зарядки телефона. Йдеться про те, що люди чекають, поки телефон повністю розрядиться. Також погано, коли акумулятор перегрівається. А ще — краще не залишати телефон на зарядку протягом всієї ночі.