Блищатимуть після зими: як вимити вікна до блиску легко й швидко

Читать на русском
Автор
13773
Чим краще мити вікна
Чим краще мити вікна. Фото Freepik

Як після зими вимити брудні вікна

Після зими вікна в будинку мають жахливий вигляд. Їхнє миття займає багато часу і зусиль, адже вони дуже забруднені після холодної пори. Однак є спосіб, як легко помити вікна. Раніше ми писали, як довести до блиску дзеркала, а тепер ділимося, як очистити вікна без зусиль.

Для цього вам не знадобляться засоби, які вартують великих грошей. Як вимити вікна до блиску, розповіли на Газета.

Коли помити вікна після зими

Найсприятливіший для цього час — друга половина квітня. В цей час не випаде сніг, який забруднить вікна, коли буде танути і погода вже буде достатньо теплою.

Що знадобиться для миття вікон

  • Засіб для миття скла;
  • дві серветки з мікрофібри.

Як помити вікна після зими

Спочатку одною серветкою, змоченою у розчині води та мийного засобу, треба стерти шар бруду на склі. Далі треба нанести засіб для миття вікон на поверхню і натерти їх за допомогою другої серветки.

Якщо ви живете на верхніх поверхах будинку і на вікнах решітки, помити з вулиці їх дуже важко. В цьому вам допоможе магнітна губка, яку можна замовити в інтернеті або придбати в сільськогосподарському магазині. Так можна скористатися губкою з довгою ручкою.

Варто зазначити, що краще починати мити вікна зсередини, щоб всі брудні місця було краще видно. Також краще не робити це за допомогою спирту, соди, розчинників, кислотою чи бензином — так можна зіпсувати скло.

Раніше "Телеграф" розповідав, як відмити кросівки копійчаними засобами. Ми поділилися дієвими лайфхаками.