Найпростіший й найгуманніший спосіб: як прогнати всіх мишей з дому

Читать на русском
Автор
17623
Гризунам не сподобається у вашому домі
Гризунам не сподобається у вашому домі. Фото Pexels

Використовувати мишоловки та різні суміші не доведеться

Попри те, що маленькі миші можуть виглядати дуже мило зі своїми очима-ґудзиками, ніхто не хоче бачити їх у власному будинку. Вони неприємно пахнуть, гризуть усе, що потрапляє очі й можуть бути переносниками хвороб.

Якщо вам не пощастило й у вашому будинку таки завелися миші, не обов’язково відразу вдаватися до пасток чи отрути. Позбутися їх допоможе домашній засіб. Прогнати гризунів можна за допомогою запахів, які вони не переносять. Або ж використати алюмінієву фольгу, як радить Oboz.

Як вивести мишей у будинку

Більшість людей вдома мають алюмінієву фольгу. Її можна широко використати для різних лайфхаків у домашньому господарстві. Завдяки фользі можна зберігати їжу теплою, робити кімнати теплішими та позбавлятися статичної електрики у волоссі. А ще фольгу можна використовувати для відлякування небажаних гризунів.

Зробити це дуже просто. Потенційні входи для гризунів необхідно заблокувати алюмінієвою фольгою. Важливо приділяти особливу увагу невеликим отворам, оскільки миші можуть протиснутися через дуже вузькі щілини. Хитрість полягає в природі матеріалу: миші уникають слизької поверхні та шуму фольги, що потріскує.

Гризуни гризуть усе, що трапляється на шляху. Контейнери та коробки, в яких зберігається їжа, особливо спокусливі для мишей. Щоб захистити продукти від мишей, додатково оберніть їх у фольгу.

За допомогою фольги можна позбутися і комах. Раніше "Телеграф" розповідав, як це зробити.