Приготуйте такі млинці до Масниці: рецепт без яєць від Клопотенка
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 11117
Смачні бюджетні млинці
Наближається свято Масниці, на яке в Україні заведено готувати вареники з різними начинками. Дехто надає перевагу солоним вареникам з картоплею чи капустою. У той час як інші полюбляють вареники з вишнею, сиром або навіть шоколадні вареники.
Крім вареників українці полюбляють пекти млинці та потім їсти їх з медом та сметаною. Рецептом таких млинців за рецептом Євгена Клопотенка ми хочемо поділитися з вами.
Як приготувати млинці
Інгредієнти:
- 200 г борошна;
- 1 ст. л. цукру;
- ½ ч. л. солі;
- 2 ст. л. олії;
- 500 мл молока;
Спосіб приготування:
- У просіяне борошно додати цукор, сіль та олію.
- Додати пів склянки молока та гарно перемішати вінчиком до однорідної консистенції.
- Влити молоко, що залишилося, розмішати, залишити на 15 хвилин.
- Смажити млинці на добре розігрітій сковороді по 2 хвилини з обох сторін.
Раніше ми публікували секрети приготування тонких налисників. Приготувати їх зовсім нескладно, але, як і в будь-якій справі, тут потрібна практика.