Улюблена закуска у новій інтерпретації: салат "Крабік"
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 9214
![Сподобається всім гостям](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/bd/6a9389c5-4eed8be87b866b24baff0b5ae82e1bdc.jpg?v=7013_1)
Простий, швидкий та бюджетний салат для всієї родини
На святковому столі або на вечерю завжди доречним буде салат. Це може бути салат із зеленню та в’яленими томатами, з куркою та пекінською капустою або простий класичний із буряків.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати салат з м’ясом краба та кукурудзою. Готується він просто, але виходить ситним та смачним, інформує "Say7".
Як приготувати салат "Крабік"
Інгредієнти:
- 100 г крабового м’яса чи крабових паличок;
- 200 г консервованої кукурудзи;
- 2 яйця;
- 100 г вареного рису;
- 50 г крабових чипсів;
- майонез;
Спосіб приготування:
- Крабове м’ясо дрібно нарізати.
- Яйця натерти на дрібній тертці.
- Чипси трохи подрібнити.
- На дно салатниці викласти рис, зробити майонезну сіточку.
- На рис викласти крабове м’ясо, зробити майонезну сіточку.
- На м’ясо викласти яйця, зробити майонезну сіточку.
- На яйця викласти кукурудзу, зробити майонезну сіточку.
- На кукурудзу викласти чипси.
Раніше ми публікували рецепт салату з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа". Приготувати такий салат досить просто, але він вразить вас неперевершеним смаком та яскравими барвами.