Перевірена класика: мама готувала котлети саме за цим рецептом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 17469
Близькі викочуватимуться з-за столу
Якщо ви дуже любите м’ясо, напевно не відмовитеся від ніжної та ароматної котлетки. Пам’ятаєте, як смачно готувала биточки мама?
Річ у тому, що вона додавала у фарш один незвичайний інгредієнт – панірувальні сухарі. Всього один продукт — і звичайна котлета перетворюється на справжнє задоволення, від якого неможливо відірватися. Перевіреним рецептом ділиться "Господинька".
Як приготувати котлети за маминим рецептом
Інгредієнти:
- фарш – 1,5 кг;
- цибуля – 3 – 4 шт.;
- часник — 4 — 5 зубчика;
- панірувальні сухарі – 150 г;
- вода – 300 мл;
- сіль — 2 ч. л.;
- чорний перець – на свій смак;
- вершкове масло — 40 — 50 г.
Спосіб приготування:
- Часник і цибулю чистимо, подрібнюємо та змішуємо з фаршем.
- Панірувальні сухарі заливаємо близько 300 мл води, перемішуємо і відправляємо у фарш. Солимо, перчимо, ретельно перемішуємо та формуємо котлети.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо котлети та смажимо з обох боків до золотистої скоринки.
- Відправляємо підсмажені котлети у форму для запікання, зверху викладаємо вершкове масло, закриваємо фольгою та відправляємо у розігріту до 160 градусів на 35-40 хвилин.
До речі, а ви знали, що німці не смажать котлети? Однак биточки у них виходять неймовірно соковитими.