Такого омлету ви ще не куштували: найніжніший сніданок, який не потрібно смажити
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 1519
![Такий омлет завжди виходить дуже пишним і ніжним](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/a/65/90da77f4-d9d7f6510dbb075cff277044622f265a.jpg?v=0044_1)
Секрет — у використанні простого пластикового пакету
Ми розповідали, що можна додати до омлету, щоб він піднявся і не падав. Втім, у класичному варанті страви є лише два основні компоненти — яйця та молоко. Розповідаємо, як з цим набором приготувати найпишніший і найніжніший омлет.
І для цього вам навіть не знадобиться сковорода. А щоб зробити класичний м’яким омлет ситнішим і цікавішим, на gsminfo.com.ua радять додати трохи овочів. Смак такої страви буде неймовірним.
Інгредієнти:
- 3 курячих яйця
- 200 мл молока
- 100 г овочів (помідор, перець, кукурудза тощо)
- сіль та перець
Спосіб приготування:
- У глибокій тарілці збиваємо яйця з молоком, сіллю та спеціями. Овочі подрібнюємо невеликими шматочками та додаємо до яєчної суміші.
- Беремо звичайний поліетиленовий пакет. Суміш переливаємо у пластиковий пакет і міцно зав'язуємо його, щоб рідина не витекла.
- У каструлі гріємо воду. Коли вона закипить, опускаємо пакет з омлетом у киплячу воду і варимо 8 хвилин.
Залишається лише дістати пакет з води, розрізати його і викласти омлет на тарілку. Текстура такої страви просто неймовірна — дуже ніжна. Цей рецепт омлету дуже простий і швидкий, а результат завжди чудовий: омлет виходить пишним, ніжним і дуже смачним. Також ми ділились рецептом дуже простих гарячих бутербродів.