Такого омлету ви ще не куштували: найніжніший сніданок, який не потрібно смажити

Читать на русском
Автор
1519
Такий омлет завжди виходить дуже пишним і ніжним
Такий омлет завжди виходить дуже пишним і ніжним. Фото Сегодня

Секрет — у використанні простого пластикового пакету

Ми розповідали, що можна додати до омлету, щоб він піднявся і не падав. Втім, у класичному варанті страви є лише два основні компоненти — яйця та молоко. Розповідаємо, як з цим набором приготувати найпишніший і найніжніший омлет.

І для цього вам навіть не знадобиться сковорода. А щоб зробити класичний м’яким омлет ситнішим і цікавішим, на gsminfo.com.ua радять додати трохи овочів. Смак такої страви буде неймовірним.

Інгредієнти:

  • 3 курячих яйця
  • 200 мл молока
  • 100 г овочів (помідор, перець, кукурудза тощо)
  • сіль та перець

Спосіб приготування:

  1. У глибокій тарілці збиваємо яйця з молоком, сіллю та спеціями. Овочі подрібнюємо невеликими шматочками та додаємо до яєчної суміші.
  2. Беремо звичайний поліетиленовий пакет. Суміш переливаємо у пластиковий пакет і міцно зав'язуємо його, щоб рідина не витекла.
  3. У каструлі гріємо воду. Коли вона закипить, опускаємо пакет з омлетом у киплячу воду і варимо 8 хвилин.

Залишається лише дістати пакет з води, розрізати його і викласти омлет на тарілку. Текстура такої страви просто неймовірна — дуже ніжна. Цей рецепт омлету дуже простий і швидкий, а результат завжди чудовий: омлет виходить пишним, ніжним і дуже смачним. Також ми ділились рецептом дуже простих гарячих бутербродів.