І до свята, і на сніданок: сирники за цим рецептом завжди виходять ідеальними
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 12643
Сирники вийдуть пишними та ніжними
Ароматні золотисті сирники – це завжди чудова ідея для сніданку. До того ж це традиційна страва до великого свята Масляної.
Незважаючи на простоту приготування, сирники досить часто не виходять: вони то розтікаються по сковороді, то скоринка злазить, або взагалі виходять сирими всередині. Shuba пропонує перевірений рецепт, за яким сирники вийдуть ідеальними. Головне – це жирний сир 9%, борошно – тільки для обвалення та мінімум цукру. Перемішувати інгредієнти потрібно руками, як тісто – це забезпечить максимально однорідну текстуру.
Як приготувати ідеальні сирники
Інгредієнти на 4 порції:
- сир домашній 9% жирності – 700 г
- цукор – 2 ст. л.
- цукор ванільний – 1 ст. л.
- яйця курячі – 2 шт.
- сіль – 3 г
Для обвалення:
- борошно — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Сир віджимаємо через марлю від зайвої рідини. Додаємо щіпку солі, манку, звичайний та ванільний цукор. В отриману масу додаємо яйця і ретельно перемішуємо руками до однорідного стану.
- З приготовленого тіста формуємо сирники та обвалюємо їх у борошні.
- Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо сирники та смажимо під закритою кришкою по дві хвилини з кожного боку.
Подавати готові сирники можна з домашньою сметаною або зі згущеним молоком. Ви отримаєте масу насолоди.