І до свята, і на сніданок: сирники за цим рецептом завжди виходять ідеальними

Читать на русском
Автор
12643
Перевірений рецепт улюблених ласощів
Перевірений рецепт улюблених ласощів. Фото 24tv.ua

Сирники вийдуть пишними та ніжними

Ароматні золотисті сирники – це завжди чудова ідея для сніданку. До того ж це традиційна страва до великого свята Масляної.

Незважаючи на простоту приготування, сирники досить часто не виходять: вони то розтікаються по сковороді, то скоринка злазить, або взагалі виходять сирими всередині. Shuba пропонує перевірений рецепт, за яким сирники вийдуть ідеальними. Головне – це жирний сир 9%, борошно – тільки для обвалення та мінімум цукру. Перемішувати інгредієнти потрібно руками, як тісто – це забезпечить максимально однорідну текстуру.

Як приготувати ідеальні сирники

Інгредієнти на 4 порції:

  • сир домашній 9% жирності – 700 г
  • цукор – 2 ст. л.
  • цукор ванільний – 1 ст. л.
  • яйця курячі – 2 шт.
  • сіль – 3 г

Для обвалення:

  • борошно — на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Сир віджимаємо через марлю від зайвої рідини. Додаємо щіпку солі, манку, звичайний та ванільний цукор. В отриману масу додаємо яйця і ретельно перемішуємо руками до однорідного стану.
  2. З приготовленого тіста формуємо сирники та обвалюємо їх у борошні.
  3. Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо сирники та смажимо під закритою кришкою по дві хвилини з кожного боку.

Подавати готові сирники можна з домашньою сметаною або зі згущеним молоком. Ви отримаєте масу насолоди.