На сніданок або перекус: ліниві вареники нашвидкуруч

Читать на русском
Автор
513
Ніжні та солодкі вареники
Ніжні та солодкі вареники. Фото 1000.menu

Просто, швидко, смачно та корисно дітям

На сніданок можна приготувати багато різних страв. Хтось надає перевагу солоним сніданкам, таким як пишний омлет з авокадо або гарячі бутерброди. Інші люблять підкріпитися чимось солоденьким, але ситним, наприклад, вівсянкою або гарбузовою кашею.

Сьогодні ми пропонуємо ще один варіант смачного сніданку. Йдеться про ліниві вареники, які готуються на "раз-два", виходять смачними та ситними. А рецептом з нами поділилися на Facebook-сторінці "Смачні Кулінарні Рецепти".

Як приготувати ліниві вареники

Інгредієнти:

  • борошно — 100 г;
  • сир – 500 г;
  • цукор – 50 г;
  • куряче яйце – 1 шт.;
  • сіль за смаком;
  • масло вершкове — за смаком.

Спосіб приготування:

  1. До сиру додати цукор, розтерти, трохи підсолити.
  2. Додати яйце, перемішати.
  3. Додати половину борошна, перемішати.
  4. Другу половину викласти на дошку, викласти зверху сирну масу, скачати ковбаску.
  5. Нарізати ковбаску на шматочки.
  6. Варити в окропі, трохи підсоленій воді близько трьох хвилин.
  7. Готові вареники викласти на тарілку гарячими та добре змастити вершковим маслом. За бажанням додати сметану.

А якщо ви любите смачно та ситно поснідати, рекомендуємо звернути увагу на різноманітні варіанти сніданків, які публікує "Телеграф". Кожен знайде страву до душі.