Неймовірно смачний та ситний: салат з курячою печінкою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Смачний, простий, ситний салат на вечерю
Субпродукти, зокрема печінку, люблять не всі. Однак, знаючи секрети їх приготування в результаті можна отримати смачну страву.
Так, можна приготувати смачний салат з курячими сердечками або зробити таку страву з печінкою. А рецептом з нами поділилися на Facebook-сторінці "Runet Lady".
Салат з курячою печінкою
Інгредієнти:
- куряча печінка — 400 г;
- солоні огірки — 3 шт.;
- цибуля — 2 шт.;
- морква — 2 шт.;
- яйця — 3 шт.;
- сир — 50 г;
- кріп;
- часник — 2 зуб.;
- майонез;
Спосіб приготування:
- Печінку натерти на великій тертці, викласти на дно тарілки, зробити майонезну сіточку.
- Огірки натерти, викласти зверху, зробити майонезну сіточку.
- Цибулю нарізати кубиками, обсмажити на сковороді.
- Моркву натерти на тертці, додати до цибулі.
- Зняти з вогню, додати видавлений через прес часник, перемішати.
- Викласти цибулю з морквою та часником на огірки, зробити майонезну сіточку.
- Яйця відварити, натерти на тертці, викласти зверху, зробити майонезну сіточку.
- Посипати салат сиром та зеленню.
А якщо ви любите печінку, рекомендуємо приготувати неймовірний копійчаний святковий салат із цього субпродукту. Він виходить соковитим, ніжним та ефектно виглядає на святковому столі.