Неймовірно смачний та ситний: салат з курячою печінкою

Читать на русском
Автор
Чудово виглядає на святковому столі
Чудово виглядає на святковому столі. Фото 1000.menu

Смачний, простий, ситний салат на вечерю

Субпродукти, зокрема печінку, люблять не всі. Однак, знаючи секрети їх приготування в результаті можна отримати смачну страву.

Так, можна приготувати смачний салат з курячими сердечками або зробити таку страву з печінкою. А рецептом з нами поділилися на Facebook-сторінці "Runet Lady".

Салат з курячою печінкою

Інгредієнти:

  • куряча печінка — 400 г;
  • солоні огірки — 3 шт.;
  • цибуля — 2 шт.;
  • морква — 2 шт.;
  • яйця — 3 шт.;
  • сир — 50 г;
  • кріп;
  • часник — 2 зуб.;
  • майонез;

Спосіб приготування:

  1. Печінку натерти на великій тертці, викласти на дно тарілки, зробити майонезну сіточку.
  2. Огірки натерти, викласти зверху, зробити майонезну сіточку.
  3. Цибулю нарізати кубиками, обсмажити на сковороді.
  4. Моркву натерти на тертці, додати до цибулі.
  5. Зняти з вогню, додати видавлений через прес часник, перемішати.
  6. Викласти цибулю з морквою та часником на огірки, зробити майонезну сіточку.
  7. Яйця відварити, натерти на тертці, викласти зверху, зробити майонезну сіточку.
  8. Посипати салат сиром та зеленню.

А якщо ви любите печінку, рекомендуємо приготувати неймовірний копійчаний святковий салат із цього субпродукту. Він виходить соковитим, ніжним та ефектно виглядає на святковому столі.