Ви про них навіть не підозрювали: які дві опції швидко розряджають ваш телефон

Читать на русском
Автор
950
Придивіться до гучності та вібрації на смартфоні Новина оновлена 01 березня 2024, 20:18
Придивіться до гучності та вібрації на смартфоні. Фото Телеграф

Приділіть увагу двом налаштуванням на мобільному телефоні

Мобільний телефон може розряджатися дуже швидко з різних причин, включаючи, наприклад, неоптимальні налаштування GPS. Коригування цього та інших параметрів може значно збільшити час роботи пристрою від однієї зарядки.

Фахівці рекомендують звернути особливу увагу на налаштування звуку та вібрації, оскільки правильна конфігурація цих функцій може сповільнити процес розряджання телефону. Про це пише techadvisor.

Зменште гучність

Чим гучніше телефон дзвонить або відтворює звук, тим швидше зменшується його заряд. Щоб знизити гучність, можна використовувати кнопки гучності або зайти в розділ "Налаштування" > "Звук" та регулювати рівні гучності для різних видів сигналів, таких як мультимедіа, дзвінки та будильник.

Вимкніть вібрацію

Щоб скоротити споживання енергії, вимкніть вібрацію на телефоні, коли вона не потрібна. Цю опцію можна знайти в меню "Параметри" > "Звук". Вимкніть "Вібрацію під час дзвінків" та сенсорну вібрацію, щоб заощадити енергію.

Раніше ми писали, як дати своєму телефону "відпочити". Проста порада, яка продовжить життя вашого пристрою.

Також "Телеграф" розповідав, чи можна залишати зарядку у розетці без телефону. Існують причини, у яких ситуаціях це робити не варто.