З тістом вовтузитися не доведеться: ліниві біляші за лічені хвилини
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 517
Чудовий рецепт смачної, ситної страви
Коли хочеться чогось не дуже корисного, але смачного, та ще й нашвидкуруч, можна приготувати міні-піци. Або ж приготувати гору найсмачніших лінивих біляшів, просто наколотивши тісто та посмаживши його.
При цьому, біляші виходять соковитими, ніжними, зі смачною скоринкою. А рецептом з нами поділилися на порталі "Готуємо легко".
Як приготувати ліниві біляші
Інгредієнти:
- кефір — 400 мл;
- яйце — 1 шт.
- борошно — 250 г;
- фарш — 300 г;
- цибуля — 1 шт.;
- розпушувач — 1 ч. л.;
- сіль, чорний перець, паприка — за смаком;
- кріп або петрушка — за бажанням
Спосіб приготування:
- Цибулю дрібно нарізати кубиками, обсмажити.
- Додати фарш обсмажити, посолити, поперчити, додати спеції.
- Яйце збити з сіллю, додати кефір, перемішати.
- Поступово додати борошно, постійно розмішуючи вінчиком.
- Всипати розпушувач, розмішати.
- Додати до тіста фарш з цибулею, перемішати.
- Викладати ложкою фарш на сковорідку, обсмажувати з обох сторін до золотистої скоринки.
Раніше ми публікували різноманітні варіанти сніданків, які публікує "Телеграф". Кожен знайде страву до душі.