З тістом вовтузитися не доведеться: ліниві біляші за лічені хвилини

Читать на русском
Автор
517
Ароматні домашні біляші за швидким рецептом
Ароматні домашні біляші за швидким рецептом. Фото 1000.menu

Чудовий рецепт смачної, ситної страви

Коли хочеться чогось не дуже корисного, але смачного, та ще й нашвидкуруч, можна приготувати міні-піци. Або ж приготувати гору найсмачніших лінивих біляшів, просто наколотивши тісто та посмаживши його.

При цьому, біляші виходять соковитими, ніжними, зі смачною скоринкою. А рецептом з нами поділилися на порталі "Готуємо легко".

Як приготувати ліниві біляші

Інгредієнти:

  • кефір — 400 мл;
  • яйце — 1 шт.
  • борошно — 250 г;
  • фарш — 300 г;
  • цибуля — 1 шт.;
  • розпушувач — 1 ч. л.;
  • сіль, чорний перець, паприка — за смаком;
  • кріп або петрушка — за бажанням

Спосіб приготування:

  1. Цибулю дрібно нарізати кубиками, обсмажити.
  2. Додати фарш обсмажити, посолити, поперчити, додати спеції.
  3. Яйце збити з сіллю, додати кефір, перемішати.
  4. Поступово додати борошно, постійно розмішуючи вінчиком.
  5. Всипати розпушувач, розмішати.
  6. Додати до тіста фарш з цибулею, перемішати.
  7. Викладати ложкою фарш на сковорідку, обсмажувати з обох сторін до золотистої скоринки.

Раніше ми публікували різноманітні варіанти сніданків, які публікує "Телеграф". Кожен знайде страву до душі.