Гості з’їдять його першим: вишуканий салат із трьох інгредієнтів

Читать на русском
Автор
71864
Неймовірне поєднання смаку та кольору
Неймовірне поєднання смаку та кольору. Фото life.nv.ua

Відмінно і до свята, і до сімейних посиденьок

Ми готуємо різноманітні салати дуже часто. Вони доречні і до сімейного обіду чи вечері, і до святкового столу.

Сьогодні life.nv.ua поділимося рецептом вишуканого салату лише з чотирьох інгредієнтів. Він вразить близьких та друзів не лише приголомшливим смаком, а й яскравими квітами. Вас салат порадує бюджетністю та простотою – ви встигнете приготувати страву навіть якщо гості вже на порозі. Але варто подвоїти всі інгредієнти, оскільки всі вимагатимуть добавки.

Як швидко приготувати салат із фіолетової капусти

Інгредієнти:

  • фіолетова капуста — 420 г;
  • куряче філе — 420 г;
  • консервована кукурудза – половина банки;
  • майонез (сметана, грецький йогурт) — на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Капусту миємо, тонко шаткуємо і відправляємо в глибокий салатник.
  2. Куряче філе відварюємо до готовності. Даємо охолонути, нарізаємо невеликими шматочками або ділимо на волокна.
  3. З консервованої кукурудзи зливаємо рідину.
  4. Змішуємо підготовлені інгредієнти. Солимо, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо. За бажанням додаємо в салат мигдаль, волоські горіхи або гарбузове насіння.

Готовий салат подаємо на стіл відразу ж разом із ніжними котлетами або відправляємо в холодильник на пару годин, щоб він настоявся. Смачного!