Гості з’їдять його першим: вишуканий салат із трьох інгредієнтів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 71985
![Неймовірне поєднання смаку та кольору](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/00/4f397884-268f2c8cfd1ad375592e5eec5058200c.png?v=0080_1)
Відмінно і до свята, і до сімейних посиденьок
Ми готуємо різноманітні салати дуже часто. Вони доречні і до сімейного обіду чи вечері, і до святкового столу.
Сьогодні life.nv.ua поділимося рецептом вишуканого салату лише з чотирьох інгредієнтів. Він вразить близьких та друзів не лише приголомшливим смаком, а й яскравими квітами. Вас салат порадує бюджетністю та простотою – ви встигнете приготувати страву навіть якщо гості вже на порозі. Але варто подвоїти всі інгредієнти, оскільки всі вимагатимуть добавки.
Як швидко приготувати салат із фіолетової капусти
Інгредієнти:
- фіолетова капуста — 420 г;
- куряче філе — 420 г;
- консервована кукурудза – половина банки;
- майонез (сметана, грецький йогурт) — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Капусту миємо, тонко шаткуємо і відправляємо в глибокий салатник.
- Куряче філе відварюємо до готовності. Даємо охолонути, нарізаємо невеликими шматочками або ділимо на волокна.
- З консервованої кукурудзи зливаємо рідину.
- Змішуємо підготовлені інгредієнти. Солимо, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо. За бажанням додаємо в салат мигдаль, волоські горіхи або гарбузове насіння.
Готовий салат подаємо на стіл відразу ж разом із ніжними котлетами або відправляємо в холодильник на пару годин, щоб він настоявся. Смачного!