Найкращий перекус: мініатюрні піци, які так легко готуються

Читать на русском
Автор
5334
Виходить смачно та бюджетно
Виходить смачно та бюджетно. Фото food.obozrevatel.com

Приготувати таку смакоту зовсім нескладно

Ми розповідали, як вдома приготувати дуже смачну піцу, наче з дров’яної печі. тепер ділимось рецептом чудових маленьких піц. Багато в кого вони асоціюються з їжею зі шкільної їдальні. Втім, приготувати її можна значно смачніше.

Ця проста і комфортна випічка стане чудовою альтернативою традиційній піці. Тісто не підгорає, не рветься й завжди виходить вдалим. Рецептом поділились на порталі "1 хвилина".

Інгредієнти:

  • Молоко або вода – 250 г;
  • Свіжі дріжджі – 15 г (або 5 г сухих);
  • Цукор – 1 ст. ложка;
  • Сіль – 1 ч. ложка;
  • Рослинна олія – 40 г;
  • Борошно – 410 г.

Для начинки:

  • Капуста – 500 г;
  • Сіль;
  • Спеції;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Морква – 2 шт.;
  • Ковбаса або гриби – 200 г;
  • Кетчуп або томатний соус – 2 ст. ложки.
  • Сметана або майонез – 2-3 ст. ложки;
  • Яйця – 2 шт.

Спосіб приготування:

  1. Розводимо в глибокій тарілці молоко, цукор і дріжджі. Додаємо сіль, рослинну олію та добре перемішуємо.
  2. Поступово додаємо просіяне борошно і замішуємо тісто. Обсипаємо стіл борошном і перекладаємо тісто.
  3. Замішуємо руками. Змащуємо миску олією та викладаємо туди тісто. Накриваємо харчовою плівкою і відправляємо в тепле місце на 40 хвилин.
  4. Дрібно нарізаємо капусту соломкою. Нарізаємо цибулю кубиками або четверть кільцями.
  5. Розігріваємо олію на сковороді, викладаємо цибулю і смажимо до прозорості. Натираємо моркву на грубій терці, перекладаємо на сковороду до цибулі і обсмажуємо ще кілька хвилин.
  6. Додаємо капусту, шматочок вершкового масла, сіль, спеції і перемішуємо. Смажимо до готовності капусти.
  7. Забираємо готову начинку з плити і залишаємо вистигати. Нарізаємо ковбасу на середні кубики.
  8. Поєднуємо в тарілці сметану, яйця, сіль і перець. Збиваємо все вінчиком.
  9. Тісто викладаємо на обсипану борошном робочу поверхню і ділимо на 12 кульок. З кожної кульки формуємо коржик, формуючи краї. Викладаємо заготовки на застелене пергаментом деко.
  10. У центр кожного коржика кладемо трохи кетчупу і розрівнюємо його по поверхні майбутньої піци. Зверху викладаємо капусту, посипаємо кубиками ковбаси, а поверх поливаємо підготовленою заливкою. Випікаємо в розігрітій духовці приблизно 15 хвилин при температурі 200 градусів.

Можна також додати до начинки трохи сиру — буде значно смачніше. Також ми розповідали, як дуже смачно приготувати дешеву рибу.