Для золотистої скоринки: що зробити з рибою, щоб була смачнішою, ніж в ресторані

Читать на русском
Автор
2484
Рибка буде особливо апетитною, якщо зробити все правильно
Рибка буде особливо апетитною, якщо зробити все правильно. Фото ТСН

Зробити це дуже просто, якщо знати деякі деталі

Ми розповідали про секрети, які дозволять приготувати найніжніший гуляш. Тепер ділимось лайфхаками, які допоможуть приготувати рибу з апетитною скоринкою розкішного золотого кольору.

Не завжди страва відповідає нашим очікуванням. Разом з Pixelinform розповідаємо про хитрощі, які допоможуть посмажити рибу зі скоринкою.

Правильна підготовка або вибір продукту

Найкраще — смажити свіжу рибу. Та навіть якщо у вас заморожений продукт, його можна приготувати смачно, якщо ви готові витратити трохи часу на правильну розморозку. Не поспішайте і дайте рибі спокійно відтанути в холодильнику.

Сушіння

Якщо шматочки риби будуть вологими, то приготувати їх смачно буде дуже складно. На смак вона радше буде схожою на відварену. У більшості випадків риба, яка була надто вологою, на смак вона радше нагадуватиме відварену. Тому її слід підсушити паперовими рушниками.

Сіль

Іноді кулінари вважають, що через те, що рибу солять перед смаженням, вона розвалюється в процесі приготування. Насправді ж правильне використання солі якраз дозволить утворитися скоринці. Для цього натріть вже підсушену рибу сіллю за десять хвилин до панірування та смаження.

Завдяки цим хитрощам ви зможете приготувати рибу зі скоринкою, яка буде соковитою, ароматною та смачною. Також ми розповідали, що додати у фарш для кращого смаку.