Банально просто та дуже смачно: салат з корейською морквою і сухариками
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2370
Салат стане хітом на столі
Ароматну, гостреньку моркву по-корейськи багато хто полюбляє їсти разом з м'ясом та гарніром на кшталт картопляного пюре або гречки. Але також з неї можна приготувати салат, що буде актуальним на вечерю або до святкового столу.
Готується страва дуже просто, а з'їдається швидко. А рецептом з нами поділилися на порталі "Готуємо легко".
Як приготувати салат з корейською морквою і сухариками
Інгредієнти:
- пекінська капуста — 300 г;
- корейська морква — 200 г;
- копчена курка — 200 г;
- сухарики — 100 г;
- часник — 1 зуб.;
- майонез
Спосіб приготування:
- Капусту промити холодною водою та нашинкувати.
- Курку нарізати тонкими скибочками.
- Майонез з’єднати з видавленим через прес часником.
- Інгредієнти змішати, посолити, поперчити, заправити соусом.
- Зверху салат присипати сухариками.
Якщо ви любите салати рекомендуємо також варіант цієї страви з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа". Приготувати такий салат досить просто, але він вразить вас неперевершеним смаком та яскравими кольорами.