Банально просто та дуже смачно: салат з корейською морквою і сухариками

Читать на русском
Автор
2370
Простий, доступний, бюджетний та дуже смачний
Простий, доступний, бюджетний та дуже смачний. Фото edda.com.ua

Салат стане хітом на столі

Ароматну, гостреньку моркву по-корейськи багато хто полюбляє їсти разом з м'ясом та гарніром на кшталт картопляного пюре або гречки. Але також з неї можна приготувати салат, що буде актуальним на вечерю або до святкового столу.

Готується страва дуже просто, а з'їдається швидко. А рецептом з нами поділилися на порталі "Готуємо легко".

Як приготувати салат з корейською морквою і сухариками

Інгредієнти:

  • пекінська капуста — 300 г;
  • корейська морква — 200 г;
  • копчена курка — 200 г;
  • сухарики — 100 г;
  • часник — 1 зуб.;
  • майонез

Спосіб приготування:

  1. Капусту промити холодною водою та нашинкувати.
  2. Курку нарізати тонкими скибочками.
  3. Майонез з’єднати з видавленим через прес часником.
  4. Інгредієнти змішати, посолити, поперчити, заправити соусом.
  5. Зверху салат присипати сухариками.

Якщо ви любите салати рекомендуємо також варіант цієї страви з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа". Приготувати такий салат досить просто, але він вразить вас неперевершеним смаком та яскравими кольорами.