Зі звичайної цибулі — в приголомшливі бутерброди: цей сніданок миттю розлетиться з тарілок

Читать на русском
Автор
61637
Відмінно до сніданку, і до ситного перекушування
Відмінно до сніданку, і до ситного перекушування. Фото babusyni-retsepty

Добавки попросять навіть ті, хто раніше цибулю не любив

Різноманітні смачні бутерброди – звична страва для першого прийому їжі. Вони готуються за лічені секунди і здатні наситити до обіду.

Якщо ж вдома виявилося лише трохи цибулі та батон, спробуйте приготувати незвичайні бутерброди від "Бабусиних рецептів". Хрумка скоринка і пікантна цибульно-сирова начинка навряд чи когось залишить байдужим. .

Як приготувати незвичайні бутерброди з цибулею

Інгредієнти:

  • цибуля – 2 шт.;
  • батон — 8 скибочок;
  • яйце – 1 шт.;
  • борошно — 1 ст. л.;
  • сир – 67 р.;
  • вершкове масло, соняшникова олія – для смаження;
  • сіль, перець на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо її на розігрітій сковороді з вершковим маслом та рослинною олією до легкої золотистості. Додаємо борошно та обсмажуємо 3 хвилини, постійно перемішуючи.
  2. В окрему миску розбиваємо яйце. Збиваємо, додаємо тертий сир, обсмажену цибулю з борошном. Солимо, перчимо і все ретельно перемішуємо.
  3. На кожну скибочку хліба наносимо зверху начинку, викладаємо на змащене маслом деко і відправляємо в розігріту до 200-220 градусів духовку на 7 хвилин до золотистості.

Відмінний варіант ситного сніданку або перекушування — це бутерброди з домашньою бужениною. Спробуйте і переконайтеся самі.