Зі звичайної цибулі — в приголомшливі бутерброди: цей сніданок миттю розлетиться з тарілок
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 61712
Добавки попросять навіть ті, хто раніше цибулю не любив
Різноманітні смачні бутерброди – звична страва для першого прийому їжі. Вони готуються за лічені секунди і здатні наситити до обіду.
Якщо ж вдома виявилося лише трохи цибулі та батон, спробуйте приготувати незвичайні бутерброди від "Бабусиних рецептів". Хрумка скоринка і пікантна цибульно-сирова начинка навряд чи когось залишить байдужим. .
Як приготувати незвичайні бутерброди з цибулею
Інгредієнти:
- цибуля – 2 шт.;
- батон — 8 скибочок;
- яйце – 1 шт.;
- борошно — 1 ст. л.;
- сир – 67 р.;
- вершкове масло, соняшникова олія – для смаження;
- сіль, перець на свій смак.
Спосіб приготування:
- Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо її на розігрітій сковороді з вершковим маслом та рослинною олією до легкої золотистості. Додаємо борошно та обсмажуємо 3 хвилини, постійно перемішуючи.
- В окрему миску розбиваємо яйце. Збиваємо, додаємо тертий сир, обсмажену цибулю з борошном. Солимо, перчимо і все ретельно перемішуємо.
- На кожну скибочку хліба наносимо зверху начинку, викладаємо на змащене маслом деко і відправляємо в розігріту до 200-220 градусів духовку на 7 хвилин до золотистості.
Відмінний варіант ситного сніданку або перекушування — це бутерброди з домашньою бужениною. Спробуйте і переконайтеся самі.