Достатньо натиснути правильну кнопку: як заощадити на пранні

Читать на русском
Автор
4019
Така функція є майже в кожній машинці
Така функція є майже в кожній машинці. Фото freepik.com

Дізнайтесь, як економно прати одяг у пральній машині

Пральна машина – це побутова техніка, без якої у наш час ніхто не уявляє свого життя. Вона безперечно полегшує повсякденні обов’язки. Але використання пральної машини підвищує кількість споживаної електроенергії. Виявляється, можна значно скоротити свої витрати на комуналку, дотримуючись певних правил прання в пральній машині. Раніше ми розповідали, як зменшити споживання електроенергії холодильником. Тепер поділимося економним способом прання, який застосовує користувач TikTok @budgetingmumofficial.

Як заощаджувати електроенергію під час прання

Кожна пральна машина має одну кнопку, яка може ефективно скоротити комунальні витрати. Багато користувачів про це не знають і не використовують її. В результаті доводиться витрачати багато грошей на рахунки за електроенергію та воду.

TikTok-блогер стверджує, що найбільше енергії йде на нагрівання води в пральній машині. На її думку, не дуже забруднений одяг можна прати за температури 20 градусів. Тому під час запуску пральної машини рекомендує знижувати температуру води. Для ефективності прання жінка радить додати трохи засобу для виведення плям.

Рахунки за електрику та воду під час використання пральної машини можна зменшити, застосувавши ще одне правило. Йдеться про навантаження барабана пральної машини. Перевантаження призводить до неефективного прання, необхідності виконувати додаткові цикли прання та споживати більше енергії. Тому перед запуском пральної машини варто переконатись, що прилад не перевантажений.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зменшити витрати води в туалеті. Незначна зміна у санвузлі вплине на сімейний бюджет.