Швидкий свіжий салатик: не потрібно нічого варити, а нарізати можна за три хвилини
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 74589
![Відмінний смачний салатик на щодень](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/f5/c92092b1-2f600996f808b16b5e655871645b9f5c.jpg?v=9265_1)
Дуже смачна і хрустка закуска
Якщо шукаєте салат з ковбасою, зверніть увагу на соковиту закуску з корейською морквою. Також у пригоді вам стане наступний рецепт — свіжа і апетитна страва, що може стати відмінним гарніром до м’яса.
Салатик дуже смачний, у ньому багато овочів. Нічого не потрібно варити, лише нарізати і змішати, тож приготувати страву можна за кілька хвилин. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".
Інгредієнти:
- 1 морква;
- 2 салатні огірки;
- ½ пекінської капусти;
- 200 г консервованого горошку;
- 200 г консервованої кукурудзи;
- 150 г копченої ковбаси;
- 1 пучок ріпчастої цибулі;
- 2 зубчики часнику;
- сіль, чорний перець до смаку;
- майонез (або олія) до смаку.
Спосіб приготування:
- Пекінську капусту миємо, дрібно нарізаємо. Трохи солимо і розминаємо руками. Так вона стане значно ніжнішою і зменшиться в об’ємі.
- Миємо і нарізаємо соломкою салатні огірки, додаємо до капусти. Очищаємо і дрібно натираємо моркву, змішуємо з кукурудзою, горошком і іншими інгредієнтами.
- Копчену ковбасу нарізаємо соломкою. Ріпчасту цибулю і часник дрібно нарізаємо. Додаємо до інших інгредієнтів, приправляємо перцем. Заправляємо майонезом, перемішуємо і подаємо.
Салат можна подавати відразу як гарнір до м'яса, або подавати охолодженим. Для цього варто поставити його в холодильник принаймні на 30 хвилин перед подачею. Також ми ділились рецептом ситного м’ясного салату.