Швидкий свіжий салатик: не потрібно нічого варити, а нарізати можна за три хвилини

Читать на русском
Автор
74546
Відмінний смачний салатик на щодень
Відмінний смачний салатик на щодень. Фото edda.com.ua

Дуже смачна і хрустка закуска

Якщо шукаєте салат з ковбасою, зверніть увагу на соковиту закуску з корейською морквою. Також у пригоді вам стане наступний рецепт — свіжа і апетитна страва, що може стати відмінним гарніром до м’яса.

Салатик дуже смачний, у ньому багато овочів. Нічого не потрібно варити, лише нарізати і змішати, тож приготувати страву можна за кілька хвилин. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".

Інгредієнти:

  • 1 морква;
  • 2 салатні огірки;
  • ½ пекінської капусти;
  • 200 г консервованого горошку;
  • 200 г консервованої кукурудзи;
  • 150 г копченої ковбаси;
  • 1 пучок ріпчастої цибулі;
  • 2 зубчики часнику;
  • сіль, чорний перець до смаку;
  • майонез (або олія) до смаку.

Спосіб приготування:

  1. Пекінську капусту миємо, дрібно нарізаємо. Трохи солимо і розминаємо руками. Так вона стане значно ніжнішою і зменшиться в об’ємі.
  2. Миємо і нарізаємо соломкою салатні огірки, додаємо до капусти. Очищаємо і дрібно натираємо моркву, змішуємо з кукурудзою, горошком і іншими інгредієнтами.
  3. Копчену ковбасу нарізаємо соломкою. Ріпчасту цибулю і часник дрібно нарізаємо. Додаємо до інших інгредієнтів, приправляємо перцем. Заправляємо майонезом, перемішуємо і подаємо.

Салат можна подавати відразу як гарнір до м'яса, або подавати охолодженим. Для цього варто поставити його в холодильник принаймні на 30 хвилин перед подачею. Також ми ділились рецептом ситного м’ясного салату.