Салат, який ніколи не набридне: все, що потрібно – знайдете у холодильнику
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 89354
Усі нарізали — і готово
Пекінська капуста здобуває серця людей. Ми вже готували з нею незвичайні голубці у фритюрі, тепер скуштуємо неймовірний салат.
Рецептом простої у приготуванні, але дуже ситної страви діляться "Ідеї для сніданку та вечері". Пекінська капуста добре поєднується з шинкою, болгарським перцем та консервованою кукурудзою. Варто спробувати один раз – і ви пошкодуєте, що не готували так раніше.
Як приготувати салат із пекінської капусти
Інгредієнти:
- пекінська капуста – 400 г;
- шинка — 200 г:
- болгарський перець – 1 шт.;
- консервована кукурудза – 100 г;
- майонез – 3 ст. л.;
- сіль, перець – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Пекінську капусту миємо, ділимо на чотири поздовжні частини та дрібно нарізаємо.
- Шинку нарізаємо соломкою невеликої товщини.
- Ретельно миємо перець, видаляємо насіння та нарізаємо соломкою.
- Із консервованої кукурудзи зливаємо зайву рідину.
- У салатнику змішуємо підготовлену шинку, перець, пекінську капусту та кукурудзу. Солимо і додаємо чорний перець до смаку, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.
Якщо вам подобається пекінська капуста, спробуйте приготувати з нею крабовий салат. Це відмінний варіант урізноманітнити ваше меню.