Салат, який ніколи не набридне: все, що потрібно – знайдете у холодильнику

Читать на русском
Автор
89164
Салат виходить дуже смачним та ситним
Салат виходить дуже смачним та ситним. Фото babusyni-retsepty

Усі нарізали — і готово

Пекінська капуста здобуває серця людей. Ми вже готували з нею незвичайні голубці у фритюрі, тепер скуштуємо неймовірний салат.

Рецептом простої у приготуванні, але дуже ситної страви діляться "Ідеї для сніданку та вечері". Пекінська капуста добре поєднується з шинкою, болгарським перцем та консервованою кукурудзою. Варто спробувати один раз – і ви пошкодуєте, що не готували так раніше.

Як приготувати салат із пекінської капусти

Інгредієнти:

  • пекінська капуста – 400 г;
  • шинка — 200 г:
  • болгарський перець – 1 шт.;
  • консервована кукурудза – 100 г;
  • майонез – 3 ст. л.;
  • сіль, перець – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Пекінську капусту миємо, ділимо на чотири поздовжні частини та дрібно нарізаємо.
  2. Шинку нарізаємо соломкою невеликої товщини.
  3. Ретельно миємо перець, видаляємо насіння та нарізаємо соломкою.
  4. Із консервованої кукурудзи зливаємо зайву рідину.
  5. У салатнику змішуємо підготовлену шинку, перець, пекінську капусту та кукурудзу. Солимо і додаємо чорний перець до смаку, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.

Якщо вам подобається пекінська капуста, спробуйте приготувати з нею крабовий салат. Це відмінний варіант урізноманітнити ваше меню.