М’ясо можна буде не жувати: секрети, які дозволять приготувати найніжніший гуляш

Читать на русском
Автор
31100
Щоб приготувати найніжніше м’ясо
Щоб приготувати найніжніше м’ясо. Фото espreso.tv

Ділимось порадами з приготування найкращого гуляшу

Ми розповідали, як додати борошно в підливу, щоб не зіпсувати смак. Тепер ділимось секретами приготування надзвичайно смачного гуляшу.

Для багатьох це одна із улюблених страв, але не всім кулінарам вдається зробити його ідеальним, з м'ясом, що тане в роті. На ProstoWay розповіли про кілька секретів, які допоможуть вам досягти бажаного результату.

Соковите м’ясо

Обсмажте шматочки м'яса на сильному вогні протягом кількох хвилин, щоб утворилася скоринка. Це "запечатає" соки всередині м'яса, тому воно залишиться м'яким і соковитим. Для свинини підійде будь-яка рослинна олія. Для яловичини краще використовувати суміш вершкового масла та олії. А обсмажування компонентів на шматочку свинячого жиру додасть страві насиченого смаку.

Густа підлива

Соус можна загустити доволі просто. Замість борошна можна використовувати картопляний чи кукурудзяний крохмаль. Це допоможе зробити м'ясо ще м'якшим, а підливу – більш ніжною та апетитною.

Правильний посуд

Вибирайте чавунний посуд. Він довго тримає тепло і забезпечує рівномірне прогрівання страви. Завдяки цьому м’ясо можна розтушкувати до ніжного стану.

Як додавати сіль

Не варто солити м'ясо на початку приготування. Додайте сіль за 10 хвилин до готовності, щоб воно не стало жорстким.

Дотримуючись цих простих секретів, ви зможете приготувати ідеальний гуляш, який порадує вас своїм ароматом, смаком і м'якістю м'яса. Також ми розповідали, у якому порядку додавати овочі до борщу.