Бюджетні фруктові сирники для найкращого сніданку: таких ви ще не куштували
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 11372
Чудова ідея для смачного та корисного сніданку
Ми розповідали, як приготувати смачний сметанний торт. Тепер ділимось рецептом відмінного сніданку. Він стане у пригоді, якщо шукаєте щось смачне, яскраве та незвичне.
Яблучно-моркв'яні сирники — це відмінна ідея сніданку. Як їх приготувати, розповіли на порталі "Файні рецепти".
Інгредієнти:
- 250 г сиру;
- 4 ст. л. манки;
- 2 білки;
- 2 яблука;
- 1 морква;
- 2 ст. л. цукру;
- 1 дрібка кориці.
Спосіб приготування:
- Чистимо моркву та яблука. Натираємо моркву та яблука на грубій тертці, перемішуємо.
- Додаємо сир, суху манку, корицю та цукор, ретельно перемішуємо. Збиваємо яєчні білки в піну.
- Акуратно додаємо білкову піну до сирної маси в 2-3 заходи, перемішуючи знизу вверх. Застеляємо форму для випічки пергаментним папером.
- Формуємо з сирної маси сирники. Випікаємо сирники при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин до золотистого кольору.
- Також за бажання їх можна обсмажити на олії — до золотистої скоринки з обох боків. За бажанням поливаємо готові сирники сметаною.
Для більш насиченого смаку можна додати до сирної маси родзинки, курагу або цукати. Також ми ділились рецептом надзвичайного яблучного печива.