Щоб поласувати смачним салатом, не обов’язково йти до ресторану: ви легко приготуєте його вдома
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 44383
Спробуйте — і за вуха не відтягнеш
Ми не представляємо нашу кухню без різноманітних салатів. Вони доречні й на святкових столах, і під час домашніх посиденьок. Готується ця страва дуже легко – варто подрібнити інгредієнти, заправити соусом – і страву на столі.
Сьогодні ми разом з "Бабусиними рецептами" пропонуємо урізноманітнити наше "салатне" меню смачним та пікантним салатом "Магнолія". Для такої смакоти не потрібні якісь дорогі інгредієнти чи довге стояння на кухні – бюджетна, ситна та проста у приготуванні підкорить ваше серце.
Як приготувати салат "Магнолія"
Інгредієнти:
- картопля – 2 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- сирокопчений бекон – 3 шт.;
- мариновані огірки — 2 шт.;
- часник – 2 зубчики;
- гірчиця у зернах – 1 ч. л.;
- кріп – 1 пучок;
- сіль — щіпка;
- майонез – 1 год.
Спосіб приготування:
- Картоплю відварюємо до готовності, даємо охолонути, чистимо, нарізаємо маленькими кубиками та відправляємо в салатник.
- Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями та змішуємо з картоплею.
- Тонкими пластинами нарізаємо бекон, відправляємо на сковороду та обсмажуємо. Відправляємо його до салатника до підготовлених інгредієнтів.
- Мариновані огірки нарізаємо круглими пластинками та додаємо в салатник. Туди ж додаємо пропущений через прес часник та дрібно нарізаний кріп.
- Додаємо в салатник гірчицю, все солимо, заправляємо майонезом, ретельно перемішуємо та подаємо на стіл.
Вам також сподобається буряковий салат із цибулею та горошком. Спробуйте і переконайтеся.