Жодного дня без "Курячого ледаря": пиріг, який підкорить з першого шматочка
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2856
Називається він так через простоту приготування
Варіантів пирогів із куркою існує чимало. Вони неймовірно популярні у зв’язку з тим, що готуються швидко і добре втамовують голод.
Разом з "Рецепты Каждый День" пропонуємо приготувати пиріг "Курячий ледар". Називається він так тому, що готується легко і без зайвого клопоту. Це відмінний варіант для ситного сімейного обіду, вечері або перекушування між основними прийомами їжі.
Як приготувати м’ясний пиріг "Курячий ледар"
Інгредієнти:
- варене куряче філе — 300 г;
- борошно — 50 г;
- яйце — 2 шт.;
- молоко — 150 г;
- сир твердий — 50 г;
- розпушувач — 1/2 ч. л.;
- приправи (чорний перець, карі, італійські трави) — до свого смаку;
- сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Куряче філе нарізаємо дрібними шматочками. Твердий сир натираємо на тертці.
- В окремій мисці збиваємо яйця разом із сіллю та молоком. В отриману масу додаємо борошно, розпушувач та приправи. У вас має вийти негусте тісто.
- У тісто додаємо підготовлене м’ясо та натертий сир (по бажанню залишаємо трохи для посипання). Все ретельно перемішуємо.
- Форму для випікання змащуємо олією та викладаємо тісто. Пиріг відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 35-40 хвилин до золотистої скоринки.
А на десерт можна приготувати пиріг "12 ложок". Він швидко готується і ще швидше з’їдається.