Гості з’їдять його першим: нереально смачний та легкий салатик з трьох інгредієнтів

Читать на русском
Автор
120379
Цей салатик на святковому столі користується попитом
Цей салатик на святковому столі користується попитом. Фото cookpad.com

Закуска виходить дуже соковитою та апетитною

Ми розповідали, як приготувати ситний та соковитий салат з ковбасою. Якщо шукаєте легшу закуску, зверніть увагу на наступний рецепт страви з пекінською капустою.

У складі свіжі овочі — капуста та помідор, тому він виходить хрустким, соковитим та апетитним. Гості з’їдять саме цю закуску першою. А ще, якщо маєте заздалегідь відварені яйця, приготувати його можна за 2-3 хвилини. Все завдяки тому, що рецепт, яким поділились на порталі "Сенсація", дуже простий.

Інгредієнти:

  • половина пекінської капусти
  • 3-4 яйця
  • 2 помідори
  • 3 ст. л. кукурудзи
  • майонез, сіль — до смаку

Спосіб приготування:

  1. Нарізаємо пекінську капусту невеликими шматочками і перекладаємо її у глибоку посудину. Солимо і приминаємо руками, щоб вона стала меншою в об’ємі.
  2. Яйця відварюємо накруто. Перекладаємо їх у холодну воду. Коли охолонуть, чистимо від шкаралупи.
  3. Нарізаємо середніми шматочками відварені яйця і відправляємо в миску з пекінською капустою. Помідори миємо, просушуємо та нарізаємо шматочками.
  4. Кукурудзу відкриваємо та перекидаємо на сито — з неї повинна стекти зайва рідина. Після цього відправляємо її в салат до решти компонентів. Солимо та заправляємо майонезом.

Все перемішуємо, викладаємо на таріль і подаємо до столу. Такий салатик можна готувати як просто для перекусу, так і до святкового столу. А якщо вам потрібна ситніша закуска, зверніть увагу на цей рецепт салату "Швейцарський".