Гості з’їдять його першим: нереально смачний та легкий салатик з трьох інгредієнтів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 120379
Закуска виходить дуже соковитою та апетитною
Ми розповідали, як приготувати ситний та соковитий салат з ковбасою. Якщо шукаєте легшу закуску, зверніть увагу на наступний рецепт страви з пекінською капустою.
У складі свіжі овочі — капуста та помідор, тому він виходить хрустким, соковитим та апетитним. Гості з’їдять саме цю закуску першою. А ще, якщо маєте заздалегідь відварені яйця, приготувати його можна за 2-3 хвилини. Все завдяки тому, що рецепт, яким поділились на порталі "Сенсація", дуже простий.
Інгредієнти:
- половина пекінської капусти
- 3-4 яйця
- 2 помідори
- 3 ст. л. кукурудзи
- майонез, сіль — до смаку
Спосіб приготування:
- Нарізаємо пекінську капусту невеликими шматочками і перекладаємо її у глибоку посудину. Солимо і приминаємо руками, щоб вона стала меншою в об’ємі.
- Яйця відварюємо накруто. Перекладаємо їх у холодну воду. Коли охолонуть, чистимо від шкаралупи.
- Нарізаємо середніми шматочками відварені яйця і відправляємо в миску з пекінською капустою. Помідори миємо, просушуємо та нарізаємо шматочками.
- Кукурудзу відкриваємо та перекидаємо на сито — з неї повинна стекти зайва рідина. Після цього відправляємо її в салат до решти компонентів. Солимо та заправляємо майонезом.
Все перемішуємо, викладаємо на таріль і подаємо до столу. Такий салатик можна готувати як просто для перекусу, так і до святкового столу. А якщо вам потрібна ситніша закуска, зверніть увагу на цей рецепт салату "Швейцарський".