Ніжна, як масло: як смачно засолити червону рибу

Читать на русском
Автор
24035
Найсмачніша ніжна сьомга
Найсмачніша ніжна сьомга. Фото say7.info

Дивовижна та неймовірно смачна закуска

Червона рибка — популярна страва, як закуска на сімейних вечерях або на святкових столах. Її також смачно їсти з тостами та авокадо на сніданок.

А щоб сьомга була ще смачнішою, пропонуємо засолити її самостійно. За рецептом "Say7" риба виходить дуже смачна, в міру солона.

Як засолити сьомгу

Інгредієнти:

  • 500 г філе сьомги або форелі;
  • 2.5 ст. л. солі (краще великої);
  • 1 ст. л. цукру;
  • 0,5 ч. л. перцю (за бажанням);

Спосіб приготування:

  1. Змішати сіль, цукор, перець.
  2. Половину суміші висипати в миску, в якій засолюватиметься риба.
  3. Викласти рибу шкірою донизу.
  4. На рибу викласти суміш, що залишилася, втерти в рибу.
  5. Накрити харчовою плівкою, поставити в холодильник на 12-15 годин.
  6. За цей час рибу можна кілька разів перевернути.

Раніше ми писали, як приготувати вівсяномлинець з лососем та рикотою. Він виходить ніжним та поживним.