Ніжна, як масло: як смачно засолити червону рибу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 24035
Дивовижна та неймовірно смачна закуска
Червона рибка — популярна страва, як закуска на сімейних вечерях або на святкових столах. Її також смачно їсти з тостами та авокадо на сніданок.
А щоб сьомга була ще смачнішою, пропонуємо засолити її самостійно. За рецептом "Say7" риба виходить дуже смачна, в міру солона.
Як засолити сьомгу
Інгредієнти:
- 500 г філе сьомги або форелі;
- 2.5 ст. л. солі (краще великої);
- 1 ст. л. цукру;
- 0,5 ч. л. перцю (за бажанням);
Спосіб приготування:
- Змішати сіль, цукор, перець.
- Половину суміші висипати в миску, в якій засолюватиметься риба.
- Викласти рибу шкірою донизу.
- На рибу викласти суміш, що залишилася, втерти в рибу.
- Накрити харчовою плівкою, поставити в холодильник на 12-15 годин.
- За цей час рибу можна кілька разів перевернути.
Раніше ми писали, як приготувати вівсяномлинець з лососем та рикотою. Він виходить ніжним та поживним.