Розкішне частування навіть з замороженої риби: три кулінарні трюки, з якими страви будуть неймовірними
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 3089
![Хитрощі приготування страв з риби](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/b/a7/8034c19f-f00e03b1e06e36afaf751e9b7363aa7b.jpg?v=7833_1)
Навіть заморожену рибу можна приготувати смачно, якщо знати як
В стравах з замороженої риби дуже важливо те, як саме її було заморожено. Telegraf розповідав, як робити це правильно. Тепер ділимось порадами, які дозволять зберегти текстуру страви і її смак.
Замороження продуктів — дуже зручна опція. Однак, їх дещо складніше приготувати смачно. Особливо це стосується риби. Щоб страва вийшла неперевершеною, необхідно дотримуватися всього трьох простих кулінарних трюків. Разом з Ukr.Media розповідаємо про них.
Правильне розморожування
Гарним рішенням буде використати холодильник для розморожування морепродуктів. Продукт слід перекласти з морозильної камери в холодильну, там вона з часом відтаватиме без втрати смакових якостей. Популярними методами розморозки є мікрохвильовка, духовка або гаряча вода. Але робити цього не варто. Найкраще — закласти на розморожування достатньо часу і зробити це за всіма правилами.
Маринад
Існує безліч складних рецептів, та цікавих маринадів, які відкриють нові відтінки смаку страви. Найпростіший маринад — розчинити у воді цукор і сіль, і у цей розчин помістити рибу.
Панірування
В переважній більшості кулінари для смаження використовують борошно. Але це лише один із варантів. Якщо замінити цей продукт на крохмаль, рибка залишиться неймовірно соковитою. А використання панірувальних сухарів забезпечить шматочкам неймовірну скоринку.
Ці прості трюки дозволять приготувати смачну страву з риби. Також ми розповідали, як дуже смачно приготувати скумбрію.