Без годин варіння і брудних каструль: найпростіший спосіб приготування буряка

Читать на русском
Автор
14239
Овоч приготується без жодних проблем
Овоч приготується без жодних проблем. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Як швидко приготувати буряк

Ми розповідали, чому з котлет по-київськи витікає масло. Тепер ділимось порадою, яка допоможе швидко і просто приготувати буряк.

Це відмінний овоч, з нього можна приготувати різні смачні закуски та салати, що стануть прикрасою як звичайного обіднього, так і святкового столу. Однак варити буряк — величезна проблема для багатьох кулінарів. Разом із порталом Pixelinform розповідаємо, як це можна спростити.

Коренеплоди варяться довго, у процесі фарбують посуд та неприємно пахнуть. Рішенням може бути зміна способу приготування. Це спростить процедуру у рази. Буряк, приготований в духовці, виходить смачнішим та ароматнішим. А ще після нього не треба відмивати каструлю.

Просто беремо фольгу для запікання та змащуємо її олією. Також потрібно посипати фольгу меленим перцем та крупною сіллю. Не зайвим буде додати ароматні трави — ті, які вам подобаються.

Викладаємо на фольгу ретельно помиті та почищені буряки. Загортаємо їх у фольгу та кладемо в духовку. Випікаємо овоч близько 40 хвилин при 190 градусах.

Приготовані таким чином буряки можна використовувати будь-яким чином. Вони смачні, апетитні та ароматні. Також ми розповідали, що додати до омлету, щоб він добре тримав форму.