Батареї прийде кінець, якщо працювати з ноутбуком у такий спосіб

Читать на русском
Автор
3429
Акумулятор ноутбука не виносить спеку
Акумулятор ноутбука не виносить спеку. Фото Pixabay

Коли у вашому ноутбуці постійно "сідає" заряд батареї, це не весело

Термін служби акумулятора ноутбука залежить від різних факторів, включаючи частоту заряджання та правильність її проведення. Одна з найпоширеніших помилок, яка може негативно позначитися на ефективності батареї, полягає в роботі на ноутбуці в ліжку або на інших м’яких поверхнях.

Як повідомляє видання Reader’s Digest, для збереження оптимальної продуктивності слід уникати перегріву ноутбука та зберігати його за прохолодної температури. Регулярне використання ноутбука на м’яких поверхнях, таких як ковдра, може призвести до нагрівання батареї.

Як правильно працювати за ноутбуком

Для підтримання нормальної температури акумулятора потрібно розміщувати ноутбук на твердій плоскій поверхні. Це забезпечуватиме вільну циркуляцію повітря під пристроєм. Ця проста звичка допоможе зберегти заряд батареї на тривалий час.

Крім того, щоб продовжити час автономної роботи ноутбука, варто зменшити яскравість дисплея і, при необхідності, змінити фон на темніший або переключитися на чорний екран. Це також допоможе уникнути перенапруження очей.

Раніше ми писали, чому потрібно закривати вкладки у вашому інтернет-браузері у ноутбуці. Це правило допоможе продовжити життя вашого пристрою.