Фантастика з пари філе та трьох ложок кунжуту: закуска, яку з’їдять за хвилину

Читать на русском
Автор
621
Палички виходять дуже хрусткими
Палички виходять дуже хрусткими. Фото yummy.org.ua

Відмінно впишуться у будь-яке меню

Куряче філе — це чудовий інгредієнт для різноманітних страв. З цього продукту ми готуємо ситні салати, наваристі супи або просто обсмажуємо на сковороді.

Сьогодні разом із "Ідеями для завтраку та вечері" ми приготуємо з курячого філе оригінальну страву — хрусткі м’ясні палички. Вони стануть чудовою закускою навіть на святковому столі та зникнуть буквально за хвилину. Рідні та друзі точно залишаться задоволеними. Але будьте обережні, вони точно попросять добавки.

Як приготувати курячі палички

Інгредієнти:

  • куряче філе – 500 г;
  • панірувальні сухарі – 1 склянка;
  • кефір – 0,5 склянки;
  • кунжут – 3 ст. л.;
  • часник – 2 зубчики;
  • паприка — 2 ч. л.;
  • сіль, перець – до смаку.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе миємо, відбиваємо зворотним боком ножа і нарізаємо довгими шматочками по 2-3 см завтовшки.
  2. В окремій тарілці змішуємо панірувальні сухарі, кунжут, паприку, сіль та перець.
  3. Чистимо часник і подрібнюємо, змішуємо його в окремій тарілці з кефіром.
  4. Кожен шматочок курячого філе обвалюємо в кефірі, потім — в панірувальну суміш і викладаємо в розігріту сковороду з рослинною олією. Обсмажуємо їх до золотистої скоринки з обох боків.

Подаємо курячі палички з улюбленим соусом і насолоджуємось. Смачного!