Три основні інгредієнти - і салат на столі: ситна білкова страва

Читать на русском
Автор
2569
Ситний та поживний салат
Ситний та поживний салат. Фото tlystirecepty.top

Ніжна та красива страва

Салат з овочів та зелені може стати чудовим доповненням до м'ясної страви. Водночас деякі інші салати можуть замінити повноцінний прийом їжі, адже самі по собі є ситними та поживними.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати білкову страву, що є важливим будівельним блоком для м'язів та забезпечує відчуття ситості на тривалий час. Готувати її легко, а смак вразить ваші смакові рецептори, інформують "Тлусті рецепти".

Як приготувати білковий салат

Інгредієнти:

  • запечене куряче філе – 150 г;
  • яйця – 1 шт.;
  • сир тертий – 2-3 ст. л.;
  • грецький йогурт – 2 ст. л. з гіркою;
  • спеції, сіль – за смаком;

Спосіб приготування:

  1. Курячу грудку запекти, нарізати на шматочки.
  2. Яйце зварити, нарізати кубиками.
  3. Твердий сир натерти на великій тертці.
  4. Змішати всі інгредієнти, посолити, поперчити за смаком, заправити грецьким йогуртом та перемішати.
  5. До страви також можна додати йогурт та трохи гірчиці.

А якщо ви любите смачні салати, рекомендуємо приготувати цю страву з капустою та буряком. Він підходить до будь-яких м’ясних страв, каш, картоплі.