Пити каву буде ще смачніше: незрівнянне кавове печиво
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2560
![Смачне, хрумке печиво з кавовим ароматом](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/a/6e/e700f6c2-b69cbc2a2af9c243b9c75dc6e121d6ea.jpg?v=7566_1)
Таке печиво сподобається дітям та дорослим
Багато хто не уявляє свій ранок без запашної ароматної кави. А що, якщо його зробити ще приємнішим, додавши до улюбленого напою кавове печиво?
Ця ароматна і смачна випічка готується з простих продуктів буквально за півгодини. А рецептом з нами поділилися на порталі "Філіжанка кави".
Як приготувати кавове печиво
Інгредієнти:
- молоко – 50 мл;
- кава розчинна – 3 ч. л.;
- яйце – 2 шт.;
- масло вершкове – 100 г;
- цукор – 150 г;
- борошно – 310 г;
- розпушувач – 10 г;
- за бажанням шоколад – 1 плитка;
Спосіб приготування:
- Розчинну каву, залити теплим молоком перемішати.
- В окремій мисці змішати цукор, розм'якшене вершкове масло та яйця, збити міксером.
- Додати молочно-кавову суміш, перемішати.
- Додати просіяні борошно та розпушувач, замісити тісто.
- Скотити тісто у колобок, покласти у холодильник на 20 хвилин.
- Після цього сформувати з тіста кульки розміром з волоський горіх, викласти на деко, застелене пергаментом.
- Кожну кульку злегка приплюснути.
- Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 25 хвилин.
- За бажанням печиво можна прикрасити шоколадною глазуррю.
А якщо ви любите прості рецепти, рекомендуємо приготувати печиво з одного яйця та майонезу. Близькі здивуються такому рецепту.