Для найсмачніших млинців не потрібне борошно: ідеальний рецепт налисників з сиром
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1685
В цьому рецепті — жодного грама борошна
Ми розповідали, як приготувати класичні тонесенькі млинці. Тепер розповідаємо, що робити, якщо з якихось причин ви не вживаєте борошна, а млинців все одно хочеться.
Тут в пригоді стане рецепт млинців на основі крохмалю. Як їх готувати, розповіли на порталі "Файні рецепти". Вони смачні і поживні — саме те, що потрібно для ідеального сніданку.
Інгредієнти:
- 4 яйця
- 5 ст. л. крохмалю
- 2 ст. л. олії
- цукор, сіль до смаку
- 500 мл молока
- 500 г сиру
- 3-4 ст. л. сметани (якщо сир сухий)
- 1 пакетик ванільного цукру
Спосіб приготування:
- Збиваємо яйця з цукром, сіллю та крохмалем. Додаємо молоко, ретельно вимішуємо, щоб не було грудок.
- Вливаємо олію, вимішуємо і залишаємо на 5 хвилин. Постійно розмішуємо тісто, щоб крохмаль не осів на дно.
- Беремо 500 г сиру. Додаємо сметану, якщо сир сухий. Всипаємо цукор та ванільний цукор.
- Ретельно розмішуємо. Збиваємо сирну суміш блендером до однорідної маси.
- Розігріваємо сковороду на середньому вогні. Змащуємо сковороду олією.
- Виливаємо ополоник тіста на сковороду, розподіляємо його по дну. Смажимо налисник з обох боків до золотистого кольору.
- Викладаємо на готовий налисник 1-2 столові ложки сирної начинки. Загортаємо налисник конвертом або трубочкою.
Готові налисники можна подавати зі сметаною, варенням, медом або ягідним соусом. Також ми ділились рецептом чудового сирного печива.