![Ці пиріжки дуже швидеко готуються та вразять смаком](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/b/87/dc269ffe-5cb6abac5fdf4bba284790c870bc787b.jpg?v=8670_1)
Ми підкажемо, як приготувати пиріжки з картоплею.
Хрусткі пиріжки зі смаженою картоплею — смакота, від якої важко відмовитися. Спробуйте приготувати за нашим рецептом ці апетитні "Картопляні скарби".
А ще цей рецепт дуже простий. Про це пише Уніан.
Інгредієнти для тіста:
250 г борошна
1 яйце
100 мл води
50 мл олії
1 ч.л. солі
Інгредієнти для начинки:
500 г картоплі
1 цибулина
олія для смаження
зелень, сіль і перець — за смаком
Приготування:
Замісіть еластичне дріжджове тісто з усіх інгредієнтів і залиште на годину.
Картоплю натріть на крупній тертці. Посоліть і відцідіть зайву вологу.
Подрібніть цибулю і обсмажте з тертою картоплею на олії 5-7 хвилин.
Розкачайте тісто, викладіть начинку, загорніть пиріжки і обсмажте з обох боків.
Подавайте гарячими ці апетитні "Картопляні скарби". Смачного!
Картопляні пиріжки стануть чудовою закускою або ситним перекусом для всієї родини. Експериментуйте з начинками та насолоджуйтеся!
Раніше "Телеграф" розповідав рецепт гострого соусу, який за смаком не поступається васабі. А також ми писали, з чого приготувати чудовий домашній соус до м’яса.