Щодня близькі починатимуть біля духовки: вони чекатимуть на приготування цих бутербродів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1210
![Смачний сніданок без особливих турбот](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/0/71/0ffbe0b4-205fddd2ad935aae564db20914eed710.jpg?v=3183_1)
Скільки не приготуйте — все буде мало
Хоч би як ми любили пишний омлет або ароматні, ніжні оладки на сніданок, все одно хочеться різноманітності. І тут виручать гарячі бутерброди.
Готуються вони швидко і просто, а на смак нагадують піцу. Спробуйте раз – і близькі чекатимуть біля духовки, доки вони приготуються. Апетитні, хрусткі гарячі бутерброди за рецептом "Господиньки" — це чудовий варіант сніданку.
Як приготувати гарячі бутерброди
Інгредієнти:
- ковбаса – 250 г;
- твердий сир – 150 г;
- солодкий перець – 1 шт.;
- помідори – 2 шт.;
- батон;
- кріп петрушка;
- майонез – 2 ст. л.;
- кетчуп – 1 ст. л.;
- сіль, перець – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Ковбасу, солодкий перець та помідори дрібно нарізаємо і відправляємо в миску.
- Твердий сир натираємо на великій тертці. Половину відправляємо у миску до начинки.
- Туди ж додаємо дрібно нарізану зелень, майонез, кетчуп, сіль та чорний перець до смаку. Все ретельно перемішуємо.
- Батон змащуємо за бажанням кетчупом або гірчицею, викладаємо начинку і відправляємо на застелене пергаментом деко.
- Запікаємо бутерброди в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15 хвилин. Через зазначений час дістаємо, посипаємо твердим сиром, що зверху залишився, і запікаємо ще 3 хвилини.
Готові гарячі бутерброди подаємо з улюбленим напоєм. Такий сніданок точно всім сподобається.