Це дешеве печиво виходить неймовірним завдяки чудернацькому компоненту: через нього кулінари не виливають розсіл
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1483
Секрет — у додаванні розсолу з огірків
Ми розповідали, як приготувати смачне сирне печиво. Тепер ділимось рецептом бюджетної випічки до чаю. Саме це печиво має цікавий спосіб приготування, адже серед переліку інгредієнтів є розсіл від огірків.
Це може здатись дивним, однак розсіл надає випічці особливого смаку і текстури. Рецептом поділились на порталі ProstoWay. На приготування печива витрачаються лічені хвилини.
Інгредієнти:
- 350 г борошна;
- 12 ст. л. розсолу;
- 12 ст. л. рослинної олії;
- 8 ст. л. цукру;
- 1 ч. л. розпушувача;
- пакетик ваніліну;
- 1 жовток;
- 1 ч. л. какао.
Спосіб приготування:
- З'єднуємо розсіл, олію, цукор та ванілін. Додаємо до суміші борошно і розпушувач. Замішуємо тісто.
- Розкочуємо тісто шириною в 1 сантиметр. Змащуємо тісто зверху сумішшю з какао та жовтка.
- Вирізаємо з пласта тіста печиво довільної форми. Викладаємо печиво на деко, застелене папером для випічки.
- За бажанням беремо виделку та шляхом вдавлювання прикрашаємо печиво візерунками. Випікаємо печиво в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 25 хвилин.
Готове печиво посипаємо цукровою пудрою. Також ми ділились рецептом чудових пиріжечків з тіста Водолаз.