Чому котлети виходять сухими та неапетитними: найбільші помилки у приготуванні

Читать на русском
Автор
1197
Тонкощі у приготуванні котлет, про які варто знати
Тонкощі у приготуванні котлет, про які варто знати. Фото pexels.com

Через це страва виходить несмачною

Ми розповідали, які помилки призводять до того, що з котлет по-київськи витікає масло. Тепер розповідаємо, чому не вдається приготувати соковиті котлети.

Про головні кулінарні помилки у приготуванні котлет розповіли на Pixelinform. Варто звернути на них увагу, щоб котлети вийшли соковитими.

Не всі сорти м’яса підходять

Звісно, всім хочеться приготувати страву, яка буде максимально здоровою та корисною. Але дієтичні сорти м’яса, такі як куряча чи індича грудка, ніколи не дадуть належного ступеня соковитості. Тому слід подбати, щоб була присутня частка жирних сортів продукту — 20-30%.

Не варто забувати про хліб

Багато хто вважає, що хліб у котлети додають лише заради економії. Втім, це не так. Цей продукт допоможе котлетам зберегти пишну форму, а ще утримає всередині котлети м’ясні соки. Якщо забути про хліб, котлети не вдадуться.

Чи додавати курячі яйця

Багато кулінарів давно відмовилися від цього продукту під час приготування котлет. Страва може вийти занадто жорсткою. Крім того, якщо ви уже додаєте до складу фаршу хліб або терту картоплю, від яєць можна легко відмовитись.

З цими порадами котлети вийдуть надзвичайно соковитими. Також ми розповідали, що додати до омлету, щоб він піднявся і тримав форму.