Можна подати на сніданок: ароматні картопляні млинці нашвидкуруч
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 762
Сім'я точно оцінить цю страву
Сніданок називають найважливішим прийманням їжі за увесь день. Тож хочеться, аби він був ситним, корисним та смачним. Так, на сніданок можна приготувати пухкий омлет з овочами, зварити смачну вівсяну кашу з горішками або ж посмажити смачні грінки.
Сьогодні ми пропонуємо іще один варіант цікавого сніданку — картопляні млинці. Готуються вони просто і сподобаються усім близьким, інформують на порталі "Бабусині рецепти".
Як приготувати картопляні млинці
- 4-5 картоплин
- 280 г борошна
- 3 яйця
- 5 столових ложок олії
- 280 мл молока
- 1 ложка цукру
- 3-4 зубчики часнику
- зелень
- сіль, перець
Спосіб приготування:
- Картоплю почистити, помити, нарізати кубиками, відварити до готовності.
- Часник видавити через прес.
- Молоко закип'ятити на повільному вогні.
- З картоплі сформувати пюре, додати до неї часник, молоко та борошно, перемішати.
- Додати олію, сіль, перець, перемішати. Має вийти напіврідке тісто. За необхідності можна додати води.
- Зелень дрібно нарізати, додати в тісто, перемішати.
- Смажити млинці на добре розігрітій сковороді з обох боків до готовності.
А якщо ви любите смачно та ситно поснідати, рекомендуємо звернути увагу на різноманітні варіанти сніданків, які публікує "Телеграф". Кожен знайде страву до душі.