Можна подати на сніданок: ароматні картопляні млинці нашвидкуруч

Читать на русском
Автор
762
Млинці виходять м'якими, ароматними та дуже смачними
Млинці виходять м'якими, ароматними та дуже смачними. Фото babusyni-retsepty.com.ua

Сім'я точно оцінить цю страву

Сніданок називають найважливішим прийманням їжі за увесь день. Тож хочеться, аби він був ситним, корисним та смачним. Так, на сніданок можна приготувати пухкий омлет з овочами, зварити смачну вівсяну кашу з горішками або ж посмажити смачні грінки.

Сьогодні ми пропонуємо іще один варіант цікавого сніданку — картопляні млинці. Готуються вони просто і сподобаються усім близьким, інформують на порталі "Бабусині рецепти".

Як приготувати картопляні млинці

  • 4-5 картоплин
  • 280 г борошна
  • 3 яйця
  • 5 столових ложок олії
  • 280 мл молока
  • 1 ложка цукру
  • 3-4 зубчики часнику
  • зелень
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

  1. Картоплю почистити, помити, нарізати кубиками, відварити до готовності.
  2. Часник видавити через прес.
  3. Молоко закип'ятити на повільному вогні.
  4. З картоплі сформувати пюре, додати до неї часник, молоко та борошно, перемішати.
  5. Додати олію, сіль, перець, перемішати. Має вийти напіврідке тісто. За необхідності можна додати води.
  6. Зелень дрібно нарізати, додати в тісто, перемішати.
  7. Смажити млинці на добре розігрітій сковороді з обох боків до готовності.

А якщо ви любите смачно та ситно поснідати, рекомендуємо звернути увагу на різноманітні варіанти сніданків, які публікує "Телеграф". Кожен знайде страву до душі.