Для найсоковитіших котлет знадобиться всього два інгредієнти: простий економний рецепт
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 1467
![Такі котлетки дуже просто готувати](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/b/3a/292ed24a-323a45abb9f1b44c9f279c38262c53ab.png?v=0937_1)
Страва виходить надзвичайно смачною та соковитою
Ми розповідали, яка помилка у приготуванні може зробити пельмені несмачними. Тепер ділимось надзвичайно вдалим рецептом котлет. Основних інгредієнтів тут тільки два. Завдяки правильній пропорції цим двом компонентів з будь-якого фаршу будуть завжди виходити дуже м’які, соковиті та ніжні котлети.
Простим рецептом поділились на порталі Pixelinform. Варто забути про хліб та яйця у фарші — вам знадобиться сам м’ясний продукт та трохи картоплі. Важливо дотримуватись пропорції — і все точно вийде. Щоб зробити смак і аромат страви яскравішим, слід порубати в м’ясну масу свіжу зелень або додати сушену.
Інгредієнти:
- 500 г м'ясного фаршу (свинина, яловичина або курячий)
- 200-250 г картоплі
- сіль та перець — до смаку
- 1-2 ст. л. подрібненої зелені
Спосіб приготування:
- Очищаємо картоплю і натираємо її на дрібній тертці. Віджимаємо зайву рідину руками.
- Додаємо до картопляної маси сіль, перець і подрібнену зелень (за бажанням). Ретельно перемішуємо.
- Змішуємо фарш з картопляною масою до однорідної консистенції. Формуємо з фаршу котлети бажаного розміру.
- Розігріваємо олію на сковороді на середньому вогні. Викладаємо котлети і обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки. Спочатку можна накрити кришкою для кращого прожарювання всередині.
Подавати такі котлети можна з будь-яким гарніром, овочами або салатом. Приміром, ми ділились рецептом смачного свіжого салатику.