Для найсоковитіших котлет знадобиться всього два інгредієнти: простий економний рецепт

Читать на русском
Автор
1467
Такі котлетки дуже просто готувати
Такі котлетки дуже просто готувати. Фото pixelinform.com

Страва виходить надзвичайно смачною та соковитою

Ми розповідали, яка помилка у приготуванні може зробити пельмені несмачними. Тепер ділимось надзвичайно вдалим рецептом котлет. Основних інгредієнтів тут тільки два. Завдяки правильній пропорції цим двом компонентів з будь-якого фаршу будуть завжди виходити дуже м’які, соковиті та ніжні котлети.

Простим рецептом поділились на порталі Pixelinform. Варто забути про хліб та яйця у фарші — вам знадобиться сам м’ясний продукт та трохи картоплі. Важливо дотримуватись пропорції — і все точно вийде. Щоб зробити смак і аромат страви яскравішим, слід порубати в м’ясну масу свіжу зелень або додати сушену.

Інгредієнти:

  • 500 г м'ясного фаршу (свинина, яловичина або курячий)
  • 200-250 г картоплі
  • сіль та перець — до смаку
  • 1-2 ст. л. подрібненої зелені

Спосіб приготування:

  1. Очищаємо картоплю і натираємо її на дрібній тертці. Віджимаємо зайву рідину руками.
  2. Додаємо до картопляної маси сіль, перець і подрібнену зелень (за бажанням). Ретельно перемішуємо.
  3. Змішуємо фарш з картопляною масою до однорідної консистенції. Формуємо з фаршу котлети бажаного розміру.
  4. Розігріваємо олію на сковороді на середньому вогні. Викладаємо котлети і обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки. Спочатку можна накрити кришкою для кращого прожарювання всередині.

Подавати такі котлети можна з будь-яким гарніром, овочами або салатом. Приміром, ми ділились рецептом смачного свіжого салатику.